21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Γεμάτο ανατροπές το νέο trailer του Stranger Things 4

    Εξαιρετικά δυνατό αναμένεται να επιστρέψει το αγαπημένο Stranger Things στο Netflix, αφού στις 27 Μαΐου έχουμε πρεμιέρα για τον 4ο κύκλο. Το νέο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες μαρτυρά ένα ακόμη κεφάλαιο γεμάτο ανατροπές, με έντονα horror στοιχεία και αρκετά εμπόδια για τη γνωστή παρέα.

    Οι θεατές θα βρεθούν 6 μήνες μετά τη Μάχη του Starcourt, που βύθισε το Hawkins στον τρόμο. Οι πρωταγωνιστές αυτή τη φορά θα χωριστούν, προκειμένου να ερευνήσουν τις εξελίξεις και την πολυπλοκότητα του Λυκείου. Όπως όλα δείχνουν όμως, το μυστήριο δε σταματά εδώ, αφού μια νέα απειλή τους περιμένει στη…γωνία. Θα καταφέρουν άραγε να βάλουν ένα τέλος στο χάος του Upside Down;

    Στη σειρά Stranger Things πρωταγωνιστούν οι Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    https://youtu.be/yQEondeGvKo

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχονται νέες επιλογές για τους fans των ντοκιμαντέρ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles