12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Γεμάτο δράση το νέο teaser trailer της σειράς Vikings: Valhalla – Δείτε το video

    Δυνατές στιγμές γεμάτες τηλεοπτική δράση υπόσχεται το επερχόμενο Vikings: Valhalla, που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Φεβρουαρίου. Η γνωστή υπηρεσία streaming δημοσίευσε μάλιστα και το επίσημο teaser trailer το οποίο μαρτυρά ότι θα δούμε αρκετές βιαίες σκηνές στους δέκτες μας.

    Η επερχόμενη σειρά αποτελεί ένα spinoff της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς Vikings που ολοκληρώθηκε μετά από 6 σεζόν το Δεκέμβριο του 2020. Τα γεγονότα στο Vikings: Valhalla θα διαδραματίζονται 100 χρόνια μετά το τέλος που είδαμε στην original σειρά.

    Στο Valhalla θα δούμε τον Sam Corlett ως Leif Eriksson, ένα διάσημο εξερευνητή που πλέει για τη Β. Αμερική πέντε αιώνες πριν από τον Χριστόφορο Κολόμβο.

    Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε τις ιστορίες κι άλλων θρυλικών Vikings από την ιστορία, όπως οι Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) Harald Hardrada (Leo Suter)και ο βασιλιάς τον Νορμανδών William ο Κατακτητής.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Ταινία η ζωή της Madonna! Ποια ονόματα ακούγονται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles