15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    General Mobile GM9 Plus Hands-On @MWC19 – «Για τους fans του “Pure” Android»!

    Η General Mobile είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην γειτονική Τουρκία και την γνωρίζουμε από τις συσκευές της που ενσωματώνουν το καθαρόαιμο λειτουργικό Android One. Το πλεονέκτημα των συσκευών της General Mobile που φορούν το Android One OS είναι ότι λαμβάνουν τα patches και τα security updates της Google από την day 1, ενώ παράλληλα είναι απαλλαγμένο από διάφορα bloatware και περιττές εφαρμογές που μπορεί να καθυστερούν την απόδοση του κινητού. Στο πλαίσιο του MWC19, η General Mobile παρουσίασε το GM9 Plus, τη νέα της ναυαρχίδα που είναι σχεδιασμένη με βάση μια σειρά από features που μπορούν να μιλήσουν στην καρδιά των users που αναζητούν υψηλές επιδόσεις σε προσιτή τιμή.

    dav

    Το GM9 Plus διαθέτει οθόνη 6.23 ιντσών Full HD+ (2280×1080 pixels) με aspect ratio 19:9 και 405 πυκνότητα pixels, πράγμα που σημαίνει εντυπωσιακή απόδοση στα χρώματα και εξαιρετική λεπτομέρεια. Επιπλέον, διαθέτει προστασία Gorilla Glass από την Corning με ολεοφοβική επίστρωση. Στα ενδότερα βρίσκεται ένα MediaTek Helio P60 chipset (με octa-core CPU), το οποίο συνοδεύεται από 3GB RAM, ενώ το διαθέσιμο storage της συσκευής ανέρχεται στα 32GB (υποστηρίζει επέκταση μέσω microSD που φτάνει τα 256GB).

    dav

    dav

    Όσον αφορά τις κάμερες, στο πίσω τμήμα υπάρχει μία dual camera (στα 12MP + 5MP), η οποία υποστηρίζει μια σειρά από AI-based features, ενώ και από τις selfies δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, καθώς το GM9 Plus διαθέτει selfie cam στα 8MP. Τέλος, διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 3450mAh με δυνατότητα για Turbo Charge και φυσικά το Android 9 Pie. Μια πρώτη γεύση από το νέο κινητό της General Mobile μπορείτε να πάρετε στο hands-on video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles