12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Geralt is happy! Τα έσοδα από τις πωλήσεις του The Witcher 3 στο Steam ξεπέρασαν τα 50 εκατ. δολάρια!

    Οι δημιουργοί της CD Projekt Red έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχισμένοι, καθώς το Witcher 3 γράφει ιστορία! Και δεν μιλάμε μόνο για την εκπληκτική σειρά του Netflix, στο οποίο πρωταγωνιστεί o Henry Cavill και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς, αλλά και για την video game version του. Πρόσφατα, οι δημιουργοί του δημοφιλούς RPG ανακοίνωσαν ότι τα έσοδα του Witcher 3 στο Steam ξεπέρασαν τα 50 εκατομμύρια δολάρια (μέτρηση από τον Οκτώβριο του 2018 μέχει σήμερα).

    Η εξαιρετική πορεία του Witcher 3 βοηθάει στο να κερδίζει μεγαλύτερο ποσό από τις πωλήσεις που θα γίνουν από εδώ και στο εξής (80% καθαρό κέρδος), για αυτό και οι υπεύθυνοι της CD Projekt Red θέλησαν να ευχαριστήσουν τους fans για την υποστήριξη τους με ένα ευχαριστήριο post στο Twitter. Εννοείται πως το game εκτοξεύτηκε στο Steam από τη στιγμή που έκανε πρεμιέρα η ομώνυμη σειρά του Netflix, με τους ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες να φτάνουν μέχρι και τους 102.000 παίκτες! Σύμφωνα με την NPD, οι πωλήσεις του γνωστού παιχνιδιού ανέβηκαν κατά 554% τον Δεκέμβριο του 2019, κάτι απολύτως λογικό από τη στιγμή που η σειρά έχει σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία και θεαματικότητα! Κακά τα ψέματα το The Witcher είναι δικαιωματικά ένα «φαινόμενο» της pop και gaming culture!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles