18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Γερές δόσεις… Venom στο νέο trailer του Marvel’s Spider-Man 2

    Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ημέρες μέχρι την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Marvel’s Spider-Man 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο PS5 στις 20 Οκτωβρίου. Προκειμένου να ενισχύσει τον ενθουσιασμό των fans πριν το επερχόμενο λανσάρισμα, η Insomniac Games μαζί με τη Sony Interactive Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video του 1 περίπου λεπτού, που παρουσιάζει τον Peter Parker και τον Miles Morales στη Νέα Υόρκη να έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο για μια ακόμη φορά.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το Marvel’s Spider-Man 2 αποτελεί το sequel του Marvel’s Spider-Man του 2018 και του spin-off του 2020, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Το νέο παιχνίδι θα επιτρέψει στους παίκτες να πάρουν τον έλεγχο τόσο του Peter όσο και του Miles, την ώρα που αντιμετωπίζουν νέες απειλές – οι οποίες περιλαμβάνουν όχι μόνο το Venom, αλλά και τους Kraven the Hunter και Lizard.

    Όπως και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, οι παίκτες αιωρούνται στον ανοιχτό κόσμο του Μανχάταν της Marvel. Ωστόσο, η συνέχεια ανεβάζει τον πήχη προσθέτοντας πλήρως εξερευνήσιμες εκδόσεις των Queens και Brooklyn. Συνολικά, ο χάρτης του video game είναι περίπου διπλάσιος στο μέγεθος από τον αρχικό. Επιπλέον, ο Peter και ο Miles έχουν έναν νέο τρόπο να διασχίζουν τις περιοχές, χάρη στα Web Wings τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προφίλ σε ένα λογαριασμό

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles