15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο 1.100τ.μ. και η εμπειρία στο service αλλάζει επίπεδο!

    Ένα νέο, υπερσύγχρονο, επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, 1.100τ.μ., σχεδιασμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές των κατασκευαστών, ξεκίνησε τη λειτουργία του, στην Πάρνηθα. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών εξουσιοδοτημένου service, που καλύπτει 11 κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας και περισσότερους από 60 κατασκευαστές. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί της εταιρείας επισκευάζουν πάνω από 80.000 συσκευές το χρόνο στο ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο, ενώ το 60% των επιδιορθώσεων πραγματοποιούνται εντός της ημέρας.

    Με εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές και πάντα με γνήσια ανταλλακτικά, στο νέο Service Center της ΓΕΡΜΑΝΟΣ επισκευάζονται από Smartphones, Tablets, Laptops, Wearables και Drones, μέχρι κονσόλες Gaming, Smart Home & Gadgets, ασύρματες ή ενσύρματες συσκευές, συσκευές εικόνας & ήχου, εκτυπωτές, αλλά και Scooters, Hoverboards & Ηλεκτρικά Ποδήλατα.

    Το 2020 τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ διατήρησαν την πρώτη θέση τους ως προορισμός για service κινητού και προϊόντων τεχνολογίας[1]. Η πλειονότητα των επισκευών (ποσοστό 78%) αφορούσε στην αντικατάσταση εξαρτήματος (όπως οθόνη, επιφάνεια αφής, κάμερα, μπαταρία, μικρόφωνο, ακουστικό κλπ.), ενώ συχνή ήταν και η αναβάθμιση λογισμικού[2] (ποσοστό 22%).

    «Το Service ανήκει στο DNA της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Με εμπειρία 20 χρόνων και υψηλή τεχνογνωσία, έχουμε καταφέρει να είμαστε η Νο1 επιλογή του πελάτη για service κινητού και προϊόντων τεχνολογίας. Το νέο επισκευαστικό κέντρο μας δίνει τη δυνατότητα να επισκευάζουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύτερη ποιότητα προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και να προσθέσουμε νέες κατηγορίες προϊόντων και νέες υπηρεσίες στο portofolio μας. Έτσι αναβαθμίζουμε ακόμα περισσότερο το service μας, παρέχοντας στους πελάτες μας καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης», δήλωσε ο κ. Γιάννης Γαλανάκης, Διευθυντής Retail Products & Services Ομίλου ΟΤΕ.

    Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επενδύει σταθερά στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των τεχνικών της σε πραγματικές συνθήκες, με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης στο service ετησίως. Το νέο επισκευαστικό κέντρο διαθέτει ειδικό χώρο εκπαιδεύσεων, με σύγχρονα εργαλεία και εκπαιδεύσεις σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και με μηνιαία σεμινάρια ή με επιτόπου εκπαιδεύσεις στα καταστήματα.

    G Service ΓΕΡΜΑΝΟΣ

    Με 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του service και αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχει στους επισκέπτες της ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών service που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εξειδικευμένο σύμβουλο service σε κάθε κατάστημα, άμεση επισκευή εντός του καταστήματος με την υπηρεσία G instant repair, δωρεάν έλεγχο της συσκευής σε 12 σημεία[3] με την υπηρεσία G check up, αλλά και επί τόπου δανεική συσκευή ίδιου λειτουργικού, με την υπηρεσία G Smartphone now[4], για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή. Επιπλέον, μετά από κάθε τεχνικό έλεγχο ή επισκευή προσφέρεται δωρεάν αποστείρωση της συσκευής μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C.

    Η υπηρεσία G service της ΓΕΡΜΑΝΟΣ καλύπτει βλάβες εντός και εκτός εγγύησης. Για τις εντός εγγύησης βλάβες οι επισκευές είναι δωρεάν, ενώ παρέχεται και εγγύηση για την καλή λειτουργία της συσκευής μετά το service, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.

    **********

    [1] Στοιχεία από πανελλαδική ποσοτική έρευνα Brand ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε συνολικό δείγμα 9.000 ατόμων. O Νο 1 προορισμός αφορά επίσκεψη καταστημάτων για επισκευή κινητού και προϊόντων τεχνολογίας

    [2] Μετά από κάθε επισκευή πραγματοποιείται αναβάθμιση λογισμικού σύμφωνα με τις διαδικασίες των κατασκευαστών και είναι σημαντικό να έχει γίνει back up των δεδομένων.

    [3] Τα 12 σημεία ελέγχου της συσκευής είναι: κάμερα, οθόνη αφής, πλήκτρα, ακουστικά, ηχείο, φόρτιση, μικρόφωνο, WiFi, Bluetooth, έκδοση λειτουργικού, Μνήμη, Δίκτυο-Υπάρχων πάροχος.

    [4]Η υπηρεσία αφορά παροχή δανεικής συσκευής ίδιου λειτουργικού iOs ή Android.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles