21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ghost of Tsushima: Δείτε το νέο EPIC trailer που θα σας συναρπάσει!

    Δεν χωράει αμφιβολία ότι το Ghost of Tsushima, μαζί με το The Last of Us Part II, αποτελούν τα πιο hot games για το καλοκαίρι στο PlayStation 4 και αποτελούν ουσιαστικά τον καλύτερο τρόπο για να αποχαιρετήσουμε την τωρινή κονσόλα της Sony πριν να δώσει τη σκυτάλη στο PlayStation 5 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

    Σε περίπτωση που όλο αυτό το διάστημα ζούσατε σε μια σπηλιά και δεν είχατε ακούσει τίποτα για το Ghost of Tsushima, το νέο πολυαναμενόμενο open-world game της Sucker Punch, το οποίο πρόκειται να σας μεταφέρει στην εποχή των samurai. Έχοντας σαφείς επιρροές από τα αριστουργήματα του Akira Kurosawa, το Ghost of Tsushima φιλοδοξεί να μεταφέρει τους gamers σε μια εποχή γενναιότητας και τιμής. Οι developers έχουν εστιάσει στις διαφορετικές μορφές combat και στον τρόπο που οι gamers προσεγγίζουν τον κόσμο και τους αντιπάλους τους, ακολουθώντας άλλοτε το δρόμο της ωμής βίας και άλλοτε του αιφνιδιασμού και του stealth. Το σούπερ φιλόδοξο game είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 17 Ιουλίου και τι καλύτερο από ένα μικρό ορεκτικό (CGI trailer) πριν από το κυρίως πιάτο. Δείτε το και θα μας θυμηθείτε…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles