18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ματιές στον κόσμο του Ghost Recon: Wildlands με νέο συναρπαστικό TV trailer!

    Οποιοσδήποτε τίτλος φέρει το όνομα Tom Clancy σίγουρα μας προετοιμάζει ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ δυνατό και το Ghost Recon: Wildlands, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποτελέσει την “δυσάρεστη” εξαίρεση στον κανόνα… Αναμφίβολα, το νέο game της Ubisoft συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο hot games για το 2017 και αυτό επιβεβαιώνεται (και με το παραπάνω) με το νέο τηλεοπτικό TV spot, το οποίο θα σας καθηλώσει και θα σας βάλει για τα καλά μέσα στο κλίμα!

    Ghost Recon Wildlands 2 (Large)

    Το εν λόγω spot δείχνει το team του Ghost Recon εν δράσει και αποτελεί τον καλύτερο πρόλογο πριν την έναρξη της open beta, η οποία αναμένεται να τρέξει από τις 23 έως τις 27 Φεβρουαρίου (σε όλα τα platforms που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι). Το Wildlands μεταφέρει τους gamers στην μακρινή Βολιβία, όπου το καρτέλ των ναρκωτικών της Santa Blanca έχει μετατρέψει την πανέμορφη αυτή λατινική χώρα σε έναν επίγειο «παράδεισο» για dealers και ναρκοβαρόνους. Η ανομία, ο τρόμος και η βία ζουν και βασιλεύουν και η ελπίδα μοιάζει χαμένη… μέχρι που μπαίνουν στο παιχνίδι οι ειδικές δυνάμεις των Ghosts, οι οποίες καλούνται να αποτρέψουν την κατάρρευση της Βολιβίας φέρνοντας ενώπιον της δικαιοσύνης όχι μόνο τους υπευθύνους του καρτέλ, αλλά και την κυβέρνηση. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να διεισδύσουν πίσω από τις εχθρικές γραμμές, σε μία ριψοκίνδυνη αποστολή που ο θάνατος παραμονεύει σε κάθε τους βήμα! Με το tactical gameplay να κυριαρχεί και τα εκπληκτικά visuals να συνθέτουν την εικόνα ενός μοναδικού Open-ended κόσμου που ξεχωρίζει για τις πλούσιες εναλλαγές στο τοπίο του, το Wildlands είναι βέβαιο ότι θα σας καταπλήξει… Δείτε το trailer και προετοιμαστείτε για την beta σε λίγες μέρες, αλλά και για το full release του παιχνιδιού στις 7 Μαρτίου (για PC, Xbox One και PS4)

    https://youtu.be/ksalCVLJYT8

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles