23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ghostbusters: Frozen Empire: Ώρα να επιστρέψουμε εκεί που ξεκίνησαν όλα (trailer)

    Μια νέα ταινία Ghostbusters έρχεται σε τρεις εβδομάδες. Φαίνεται σαν χθες που παρακολουθούσαμε και συζητούσαμε για το Ghostbusters: Afterlife. Τώρα, το Ghostbusters: Frozen Empire, αναμένεται να επαναφέρει τη σειρά πίσω στη γενέτειρά της, τη Νέα Υόρκη.

    Η νέα ταινία, σε σκηνοθεσία του Gil Kenan, επαναφέρει τους αρχικούς Ghostbusters (Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson). Μαζί θα δούμε όχι μόνο τη νέα οικογένεια Ghostbusters του Afterlife (Carrie Coon, Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace), αλλά και μια σειρά από σύγχρονους κωμικούς θρύλους όπως ο Patton Oswalt και ο Kumail Nanjiani. Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά videos, στα οποία τα νέα μέλη του καστ μιλούν για το πόσο συναρπαστικό είναι να συνεργαστούν με τους αρχικούς ηθοποιούς. Το Ghostbusters: Frozen Empire θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 21 Μαρτίου.

    Δείτε στη συνέχεια το τελικό trailer του Ghostbusters: Frozen Empire

    Τι θα δούμε στην νέα ταινία

    Στην προηγούμενη ταινία είδαμε πρωταγωνιστές των αρχικών Ghostbusters, συμπεριλαμβανομένου του Bill Murray. Παρακολουθήσαμε μια ανύπαντρη μητέρα που μετακομίζει μαζί με τα παιδιά της σε μια μικρή πόλη και σύντομα αποκαλύπτεται η σύνδεση που υπάρχει με τους αυθεντικούς Ghostbusters και την κληρονομιά που άφησε ο παππούς των παιδιών.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, στο Frozen Empire θα δούμε “την οικογένεια Spengler να επιστρέφει εκεί όπου όλα ξεκίνησαν – το εμβληματικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης – για να συνεργαστεί με τους αρχικούς Ghostbusters, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα απόρρητο ερευνητικό εργαστήριο για να πάνε την καταδίωξη φαντασμάτων στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο, όταν η ανακάλυψη ενός αρχαίου αντικειμένου απελευθερώνει μια κακή δύναμη, οι Ghostbusters, νέοι και παλιοί, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατέψουν το σπίτι τους και να σώσουν τον κόσμο από ένα δεύτερο Ice Age”.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Πρώτο trailer για το Borderlands: Ποιους χαρακτήρες των video games θα δούμε στην ταινία;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles