16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ghosted: Οι πράκτορες που θα σώσουν την ανθρωπότητα έρχονται αποκλειστικά στο Fox

    Η νέα σειρά «Ghosted» έρχεται αποκλειστικά στο FOX, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 21:25 για να σας καθηλώσει! Το «Ghosted», μια συμπαραγωγή των 20th Century Fox Television, 3 Arts Entertainment και Gettin’ Rad Productions, ακολουθεί τις περιπέτειες δύο εντελώς διαφορετικών ανθρώπων στην προσπάθειά τους να σώσουν την ανθρωπότητα από τους εξωγήινους. Θα τα καταφέρουν; Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV, ενώ όλα τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα και on demand μέσω FOX Play.

    FOX_GHOSTED (Header)

    Ο κυνικός σκεπτικιστής Leroy Wright (Craig Robinson) και ο Max Jennifer (Adam Scott), μια ιδιοφυΐα, που πιστεύει στα παραφυσικά φαινόμενα, προσλαμβάνονται από τη μυστική κυβερνητική υπηρεσία «The Bureau Underground» και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να σώσουν έναν μυστικό πράκτορα ο οποίος αγνοείται. Έχουν 48 ώρες στη διάθεσή τους για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Σύντομα όμως συνειδητοποιούν πως πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν, όχι μόνο τον πράκτορα, αλλά κι ολόκληρη την ανθρωπότητα από τους εξωγήινους. Βρίσκονται αντιμέτωποι με ανεξήγητα μυστήρια και παραφυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή του Λος Άντζελες, τα οποία ερευνούν, επιχειρώντας να αποκαλύψουν την αλήθεια και να βοηθήσουν τον πλανήτη γη, να συνεχίσει να περιστρέφεται για ακόμα μια μέρα.

    FOX_GHOSTED (5)

    FOX_GHOSTED (3)

    FOX_GHOSTED (4)

    Με την Ally Walker (Ava Lafrey), τον Adeel Akhtar (Barry Shaw) και την Amber Stevens West (Annie Carver) να συμπληρώνουν την ομάδα των χαρακτήρων της σειράς, το «Ghosted» είναι μια κωμωδία, που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε τι υπάρχει εκεί έξω!

    FOX_GHOSTED (2)

    Από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 21:25, η νέα σειρά «Ghosted», θα προβάλλεται αποκλειστικά στο FOX!

    https://vimeo.com/242912493

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles