21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Για πρώτη φορά ηλεκτρικό όχημα φορτίζεται από Laptop!

    Για πρώτη φορά λάπτοπ φορτίζει ηλεκτρικό όχημα και το οποίο διανύει απόσταση 5 χιλιομέτρων! Μέσα σε 60 λεπτά, ηλεκτρική ενέργεια ισχύος 180Wh φόρτισε το ηλεκτρικό όχημα. Το συγκεκριμένο πείραμα έγινε με την ευκαιρία της παρουσίασης των νέων επαγγελματικών λάπτοπ της HONOR, HONOR Magic Book series (14 & 15) στα οποία με μια μόνο φόρτιση, η ισχυρή μπαταρία τους διαρκεί 10 ώρες non stop χρήσης!

    “Είναι συναρπαστικό να δούμε πόσο μακριά έχει φτάσει η τεχνολογία της μπαταρίας και είναι απίστευτο να σκεφτεί κανείς ότι μια τέτοια μπαταρία μπορεί να συσκευάζεται στον φορητό υπολογιστή που είναι πολύ λεπτός.”. Δήλωσε ο Δρ. James Brighton μέλος της ομάδας που διεξήγαγε το πείραμα.

    Τα business laptops της HONOR, HONOR Magic Book 14 & Honor Magic Book 15, έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά και τον Απρίλιο αναμένονται και στην Ελλάδα.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη σειρά laptop αποτελεί μέρος του νέου οικοσυστήματος της εταιρίας μαζί με το HONOR Magic Watch 2, το HONOR 9X καθώς και τα υπόλοιπα smart προϊόντα της εταιρίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles