15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο η ΑΙ influencer Rozy

    H Sidus Studio X, μονάδα της νοτιοκορεατικής εταιρείας τεχνολογίας βίντεο Locus, δημιούργησε την εικονική influencer Rozy το 2020. Από τότε, η Rozy έχει προσελκύσει περισσότερους από 120.000 ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram και έχει εμφανιστεί επίσης σε διαφημίσεις περισσότερων από 10 εταιρειών.


    Η Rozy πρόσφατα συμμετείχε και σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Νότια Κορέα και έγινε ο πρώτος χαρακτήρας τεχνητής νοημοσύνης που το έκανε στη χώρα. H Rozy είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,71 μ. το μότο της είναι το «Hakuna Matata» από την ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών». Της αρέσει το σερφ, το skateboard και το τρέξιμο, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων.

    Το στούντιο χρησιμοποίησε τεχνολογία τρισδιάστατης μοντελοποίησης για να εξάγει σχεδόν 800 εκφράσεις προσώπου και κινήσεις από ηθοποιό. Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής, η Rozy μοιράστηκε τις εμπειρίες της ως influencer των social media τα τελευταία δύο χρόνια και διάβασε μικρές ιστορίες ακροατών.

    Διαβάστε επίσης:

    Τελεσίγραφο Έλον Μασκ! Δεν προχωρά στην εξαγορά του Twitter χωρίς εγγυήσεις

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles