17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί ο Joe Belfiore της Microsoft τουιτάρει από ένα iPhone;

    Για πολλά χρόνια, ο Joe Belfiore ήταν το πρόσωπο των Windows Phone στη Microsoft, ωστόσο πριν από μερικούς μήνες αποφάσισε να αφήσει προσωρινά την εταιρεία ώστε να κάνει ένα ταξίδι ανά τον κόσμο με την οικογένειά του. Ο Belfiore, που δουλεύει για… όλη του τη ζωή στη Microsoft (συγκεκριμένα τα τελευταία 25 χρόνια), θέλησε να ξεφύγει για λίγο από τα καθήκοντά του και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από το Redmond.

    joe belfiore kyoto

    Αυτό τον καιρό, βρίσκεται στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Kyoto, απ’ όπου τουίταρε την… αλλαγή χρώματος στα πολυσυζητημένα μαλλιά του. Η είδηση δεν ήταν εκεί όμως. Τα πιο πολλά σχόλια προκάλεσε το γεγονός ότι το tweet αυτό έγινε όχι από ένα Windows Phone αλλά από ένα iPhone. Όπως καταλαβαίνετε, τα trolls του Διαδικτύου δε θα μπορούσαν να αφήσουν κάτι τέτοιο ασχολίαστο και τα ερωτήματα δίνουν και παίρνουν. Γιατί δε χρησιμοποιεί Windows Phone ο Joe Belfiore;

    Η μία άποψη είναι ότι θέλει να αφήσει τη δουλειά του (και τις συσκευές της) εντελώς πίσω. Η άλλη ότι ίσως τσεκάρει το νέο… iOS πληκτρολόγιο που λάνσαρε η Microsoft. Και η τρίτη ότι απλά τσεκάρει τον ανταγωνισμό. Ο ίδιος πάντως, μετά τα σχόλια που έγιναν, απαντά το εξής:

    “Είναι πολύ σημαντικό για μένα να κατανοήσω προϊόντα όπως το iPhone και το Android, τα οποία αντιπροσωπεύουν τον ανταγωνισμό για τα Windows Phone. Στην 9μηνη απουσία μου έχω μία τεράστια και σπάνια ευκαιρία να γνωρίσω αυτά τα προϊόντα βαθιά. Για να κατανοήσω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός πλήρους οικοσυστήματος όπως τα Windows, το Android ή το iOS θα πρέπει να ζήσω με αυτό. Θα πρέπει να αισθανθώ τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του, να απογοητευτώ, να μείνω ευχαριστημένος. Και δεν μπορώ να το κάνω αυτό “παίζοντας” με μια συσκευή για μια-δυο μέρες. Θα πρέπει να μάθω το UI, να ανεβάζω φωτογραφίες, να χρησιμοποιώ εφαρμογές και εργαλεία … τα πάντα.”

    Ο Belfiore θα επιστρέψει στη Microsoft το καλοκαίρι και πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αλλαγές θα φέρει στα Windows μετά από αυτή του την εμπειρία.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles