20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Γιατί το Samsung Galaxy S9 δε διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του;

    Πριν την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S9, υπήρχε έντονη φημολογία ότι θα ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του, όμως το λανσάρισμα της συσκευής απέδειξε ότι τελικά δε χρησιμοποιήθηκε μία τέτοια λύση από τη Samsung. Γιατί όμως δεν είδαμε τον in-screen fingerprint sensor στη νέα κορυφαία πρόταση των Κορεατών, τη στιγμή που ήδη έχει παρουσιαστεί σε smartphone της Vivo;

    Είδαμε από κοντά το Vivo X20 Plus UD, το πρώτο smartphone με in-screen fingerprint sensor (hands-on video)

    samsung galaxy s9

    Μιλώντας σε εκπροσώπους του site AndroidPIT στο MWC 2018, ο Mark Notton, Director of Product Portfolio & Commercial Strategy της Samsung, αποκάλυψε το λόγο, σημειώνοντας ότι η εταιρεία θέλει να τελειοποιηθεί η τεχνολογία, πριν λανσαριστεί σε συσκευή της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, η Samsung θέλει να εξασφαλίσει ότι, όταν τη λανσάρει, θα λειτουργεί στο 100% και δε θα υπάρχουν προβλήματα με χαρακτηριστικά που δεν κάνουν αυτά που διαφημίζονται.

    Η Samsung πιθανότατα εξακολουθεί να εργάζεται πάνω στην τεχνολογία, την οποία θα δούμε σε μελλοντικά τηλέφωνά της. Δε μάθαμε λεπτομέρειες για το πότε θα γίνει αυτό, όμως οι φήμες θέλουν να μην προλαβαίνει ούτε το λανσάρισμα του Galaxy Note 9, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε Samsung με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη τους πιθανότατα το 2019.

    Στη συνέντευξη, ο Notton σημείωσε επίσης ότι η Samsung “άκουσε τους χρήστες της” και μετέφερε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε μια πιο προσιτή θέση, αλλά και τον αναβάθμισε, ώστε να λειτουργεί ταχύτερα από τον προκάτοχό του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles