16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Giga εμπειρία Internet, με τα νέα καλοκαιρινά πακέτα mobile data της Cytamobile-Vodafone

    Ένα καλοκαίρι γεμάτο Gigabytes υπόσχεται η Cyta με τη νέα καλοκαιρινή προσφορά που θέτει από αύριο σε ισχύ. Πιο συγκεκριμένα από αύριο Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 η Cytamobile-Vodafone προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες Προγραμμάτων Συμβολαίου και Προπληρωμένης soeasy να σερφάρουν ξέγνοιαστα με το αξιόπιστο δίκτυο της, όπου και αν βρίσκονται, έχοντας στην διάθεση τους πολλά Gigabytes με τα πιο κάτω καλοκαιρινά πακέτα Mobile Internet (GIGA Summer) τα οποία θα διατίθενται σε προνομιακή τιμή:

    Σημειώνεται ότι τα καλοκαιρινά πακέτα Mobile Internet και οι Διπλάσιες ταχύτητες θα ισχύουν για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες( Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβρη) ενώ θα υπάρχουν οι πιο κάτω όροι και προϋποθέσεις:

    1. Οι πελάτες προγραμμάτων συμβολαίου θα μπορούν να ενεργοποιήσουν/αγοράσουν την προσφορά, από την 1η μέχρι και την 20η μέρα κάθε μήνα για Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο
    2. Το πακέτο θα ισχύει από τη στιγμή ενεργοποίησης και μέχρι το τέλος του εκάστοτε μήνα.
    3. Οι πελάτες προγραμμάτων συμβολαίου θα μπορούν να κάνουν χρήση της προσφοράς μόνο μια φορά το μήνα. Για το υπόλοιπο διάστημα θα μπορούν να αγοράσουν επιπρόσθετο όγκο δεδομένων σύμφωνα με τις κανονικές τιμές.
    4. Οι πελάτες FREEDOM θα απολαμβάνουν αυτόματα διπλάσιες ταχύτητες.
    5. Οι πελάτες RED Family Owner και Member θα μπορούν να αγοράζουν ξεχωριστά την προσφορά και ο κάθε ένας θα έχει τον δικό του όγκο δεδομένων (αναγκαία διευθέτηση λόγω τεχνικών λόγων).
    6. Οι πελάτες προπληρωμένης soeasy θα μπορούν να αγοράζουν ανά πάσα στιγμή τα πακέτα μέσα στον Ιούλιο, Αύγουστο, ή Σεπτέμβριο και η διάρκεια ισχύος τους θα είναι αναλόγως του πακέτου που θα αγοράσουν (Ημερήσιο, Εβδομαδιαίο, Μηνιαίο).
    7. Οι πελάτες προπληρωμένης soeasy θα μπορούν να προβαίνουν σε πολλαπλές αγορές, εντός του κάθε μήνα.
    8. Η προσφορά ισχύει για χρήση στην Κύπρο και στην ΕΕ.
    9. Οι προσφορές ισχύουν και για το προσωπικό της Cyta. 

    Σε ότι αφορά τους πελάτες Προγραμμάτων συμβολαίου, θα μπορούν να ενεργοποιούν την προσφορά εύκολα και γρήγορα, με ένα από τους πιο κάτω τρόπους:

    • Με αποστολή SMS από τους πελάτες (Summer στο 7000)
    • Μέσω του selfCare application
    • Με αυτόματη ενεργοποίηση μέσω συνδέσμου σε SMS που θα αποστέλλεται στις αρχές κάθε μήνα  στους πελάτες
    • Από την ιστοσελίδα μας κάνοντας login στο MyCyta

    Αντίστοιχα, οι πελάτες προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας soeasy θα μπορούν να προσθέσουν πακέτα Mobile Internet στο λογαριασμό τους:

    Τέλος, σημειώνεται ότι οι πελάτες της Cytamobile-Vodafone θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να μαθαίνουν για το υπόλοιπο της προσφοράς από τα ήδη υπάρχοντα κανάλια παροχής πληροφοριών δηλαδή:

    • selfCare application
    • Από την ιστοσελίδα μας (ΜyCyta)
    • Με αποστολή SMS – αποστολή του λεκτικού PLAN στο 8000
    • miu.cyta.com.cy
    • Κανάλια soeasy (1882, *110#, selfcare, MyCyta)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles