20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Γυμνά του Game of Thrones στο Pornhub; Το HBO θέλει να τα ξεχάσεις!

    H HBO τα έχει βάλει με την πειρατεία του Game of Thrones, αλλά όχι μόνο όσον αφορά τα πειρατικά torrents ή τα επεισόδια που κυκλοφορούν online. Δε θέλει να το βλέπει ούτε στο Pornhub.

    emilia_clarke

    Οι γυμνές σκηνές ηρωίδων του GOT, ανάμεσα στις οποίες φυσικά πρωταγωνιστεί η Khaleesi αλλά και οι Margaery Tyrell και Melisandre είναι περιζήτητες στο Pornhub kαι οι χρήστες του ψάχνουν εναγωνίως σχετικές λέξεις-κλειδιά από τη σειρά.

    Όμως το HBO φαίνεται πως δεν επιθυμεί ούτε αυτού του είδους τις μη εξουσιοδοτημένες συλλογές υλικού από τη δημοφιλή παραγωγή και έχει βάλει στόχο τα χιλιάδες κλιπς στο PornHub, έτσι αναλαμβάνει δράση για την αντιμετώπισή του φαινομένου, όπως αναφέρει και σε σχετική επίσημη ανακοίνωση.

    Πάντως, καθώς τα videos είναι ανεβασμένα από χρήστες του Pornhub, το μόνο που μπορεί να κάνει το HBO είναι αιτήσεις κατάργησης για την προστασία των περιουσιακών του στοιχείων και τίποτα παραπάνω, αν και σε σχετική έρευνα του TorrentFreak.com αρκετά hot κλιπάκια από το GOT βρέθηκαν να έχουν ήδη αφαιρεθεί…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles