14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Gmail Tap: Υποδεχθείτε τη μεγαλύτερη “επανάσταση” στο Gmail

    Η Google αλλάζει ό,τι ήξερες για την εισαγωγή χαρακτήρων, αλλά και τη σύνταξη ενός email, στο Gmail σου.

    Η νέα εφαρμογή “Gmail Tap for Android”, που παρουσιάστηκε πριν λίγες ώρες, “υπόσχεται” να μπορείς να συντάσσεις ένα email στο κινητό σου πιο εύκολα από ποτέ. Πώς; Αντί για 26 πλήκτρα, θα χρειάζεσαι πλέον μόνο 2: μια τελεία και μία παύλα... Το μόνο που πρέπει να γνωρίζεις είναι ο συνδυασμός των “dot & dashes” που αντιπροσωπεύει κάθε γράμμα του αλφαβήτου και έπειτα θα μπορείς να πληκτρολογείς κάθε κείμενο, ακόμη και χωρίς να κοιτάζεις την οθόνη του κινητού σου (αλήθεια πόσο καλά τα πας με τον κώδικα Μορς;).

    Έτσι, σε περιπτώσεις που θέλεις να γράψεις κάτι διακριτικά, όπως για παράδειγμα όταν βαριέσαι αφόρητα σε ένα ραντεβού, θα μπορείς να το κάνεις, ακόμη και με το κινητό στην… τσέπη σου. Με τη νέα εφαρμογή, θα μπορείς ακόμη και να πληκτρολογείς δύο email σε ένα, αυξάνοντας την… παραγωγικότητά σου. Το γεγονός ότι μπορείς να τα κάνεις όλα με δύο πλήκτρα,  σου το επιτρέπει…

    Το Gmail Tap είναι μία πραγματική “επανάσταση”, πριν όμως τρέξεις στο Play Store για να το κατεβάσεις, δες και το ακόλουθο video.

    Η παραπάνω εφαρμογή δημοσιεύτηκε πριν λίγες ώρες στο blog του Gmail και αποτελεί, φυσικά, “πρωταπριλιάτικο αστείο”. Αναφέρεται, μάλιστα, ότι το σχετικό post δημοσιεύτηκε από τον Reed Morse (!), Software Engineer της εταιρείας. Άκρως τεχνολογικό το αστείο της Google και φαίνεται ότι αρκετοί ξεγελάστηκαν και άρχισαν να ψάχνουν τη σχετική εφαρμογή στο Play Store. Καλό μήνα!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles