13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Γνωρίστε καλά τα Huawei P40 και P40 Pro. Έφτασαν και σας βάζουν στον κόσμο του “Visionary Photography”

    Η Huawei παρουσίασε τις νέες πολυαναμενόμενες flagship συσκευές της σειράς  P40, η οποία φέρνει για ακόμη μία φορά επανάσταση στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την φωτογράφιση με smartphone.

    Η σειρά P40 έρχεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και επαναστατικές καινοτομίες στην κάμερα, διαθέτει 5G τεχνολογία και μοναδικό σχεδιασμό. Με τα P40 Pro και P40 επεκτείνεται και ισχυροποιείται ριζικά η φωτογραφία με smartphone καθώς και οι δυνατότητες λήψης και αναπαραγωγής  video. Οι ισχυρές επιδόσεις και η κομψή αισθητική σε συνδυασμό με τις καινοτομίες στην φωτογραφική κάμερα τοποθετούν τα νέα Huawei smartphones για ακόμη μία φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου της πρωτοτυπίας και της υπεροχής.

    Οι flagship συσκευες της σειράς HUAWEI P40 συνεχίζουν την κληρονομιά της φωτογραφικής αριστείας. Ο μεγάλος αισθητήρας 1/1.28”ιντσών ενισχύει σημαντικά την απορρόφηση φωτός βελτιώνοντας τη φωτογραφία σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού, ενώ ο σχεδιασμός που θυμίζει περισκόπιο πετυχαίνει 5x οπτικό  zoom. Όλη η σειρά P40 τροφοδοτείται από επεξεργαστή Κirin 990 5G και υποστηρίζει ταχύτητες 5G και Wi-Fi 6 Plus. Όλη αυτή η προηγμένη τεχνολογία (hardware) ενσωματώνεται σε ένα πανέμορφο  και συμπαγές περίβλημα που προσφέρει εργονομία και ευκολία στην χρήση και η εικόνα της συσκευής ολοκληρώνεται με την μοναδική οθόνη HUAWEI Quad-curve Overflow Display που προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

    Ο Richard Yu, CEO του Huawei Consumer Business Group δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Η σειρά HUAWEI P ανέκαθεν ξεχώριζε για την καινοτόμο αισθητική της και για το hardware υψηλής ποιότητας, αφού αντιπροσωπεύει ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει ο καταναλωτής στον τομέα της τεχνολογίας. Με έναν εξαιρετικό αισθητήρα, φακούς Leica, ισχυρό chipset και Huawei XD fusion engine, η HUAWEI P40 Series αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη του οράματός μας. Θέλουμε να προσφέρουμε εικόνες High Definition σε όλους τους καταναλωτές μας παγκοσμίως χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα και στις πρώτες ύλες. Και με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να ενθαρρύνουμε το κοινό να ανακαλύψει την δημιουργικότητά του σε κάθε ματιά, καθημερινά, όπου και αν βρίσκεται.»

    Απαράμιλλος σχεδιασμός

    Τo HUAWEI P40 Pro  είναι εξοπλισμένo με οθόνη HUAWEI Quad-curve χωρίς πλαίσιο. Εμπνευσμένη από την ομορφιά της φυσικής κίνησης, η οθόνη χωρίς πλαίσιο θυμίζει την εικόνα του νερού που υπερχειλίζει από ένα κύπελλο. Τα εξαιρετικά στενά περιθώρια  και οι  στρογγυλεμένες γωνίες εξασφαλίζουν μια, σχεδόν χωρίς περίγραμμα, εμφάνιση που προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης και ταυτόχρονα εργονομικό κράτημα, ενώ ο βελτιωμένος σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος προσφέρει 30% καλύτερο έλεγχο και ταχύτερη ανταπόκριση.

    Τα HUAWEI P40 Pro και HUAWEI P40 διατίθενται σε τρεις αποχρώσεις – Ice White, Black, Silver Frost, οι οποίες αποπνέουν κλασική κομψότητα από κάθε γωνία.

    Super Definition photography

    Τα HUAWEI P40 και P40 Pro διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα κάμερας Ultra Vision Leica, σε δυο εκδοχές, τριπλής και τετραπλής κάμερας αντίστοιχα. Τα HUAWEI P40 Series αποδίδουν συγκλονιστικά φωτογραφικά αποτελέσματα με υπερ-ευρυγώνιους, και ευρυγώνιους φακούς , καθώς και με τηλεφακούς. Το HUAWEI P40 Pro διαθέτει μια εξελιγμένη τετραπλή Leica κάμερα με ισχυρή Ultra Wide Cine Camera και ToF Camera που υποστηρίζουν 50x SuperSensing Zoom.

    Ο αισθητήρας HUAWEI Ultra Vision που περιλαμβάνουν τα Huawei P40 και Huawei P40 Pro είναι ένα τεχνολογικό θαύμα που φέρνει επανάσταση σε επίπεδο εικονοστοιχείων. Με διαστάσεις 1 / 1.28”, υποστηρίζει την αποτύπωση των pixels σε μέγεθος 2.44μm καθώς και Octa PD AutoFocus για εστίαση υψηλής ταχύτητας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ το HUAWEI XD Fusion Engine αξιοποιεί το AI για να ενισχύσει την αναπαραγωγή λεπτομερειών σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

    To HUAWEI P40 Pro φέρνει κοντά τα αντικείμενα με 5x optical zoom, 10x υβριδικό zoom και 50x ψηφιακό zoom. Για πρώτη φορά, το HUAWEI P40 Pro διαθέτει μία συστοιχία φίλτρων RYYB που βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση του φωτός και βελτιώνουν την ποιότητα των λήψεων που τραβήχτηκαν με χρήση zoom.

    Οι αποχρώσεις του δέρματος και οι υφές αποδίδονται πιστά χάρη σε έναν αισθητήρα Multi-spectrum Colour Temperature Sensor και με χρήση ενός AI αλγορίθμου AWB, που ενισχύουν την πιστότητα χρώματος κατά 45%. Προχωρημένοι αλγόριθμοι βελτιστοποιούν σε πραγματικό χρόνο τα πορτρέτα, βελτιώνοντας τη φωτεινότητα και τις λεπτομέρειες της εικόνας. Το HUAWEI P40 Pro διαθέτει 32MP Selfie Camera και IR Depth Camera που υποστηρίζει auto focus και bokeh εφέ για να αποδίδουν αξεπέραστης ποιότητας πορτρέτα, πράγμα που άλλωστε χαρακτηρίζει τις συσκευές Huawei, καθώς και IR Face Unlock για ασφαλές ξεκλείδωμα συσκευής ανεξαρτήτως συνθηκών φωτεινότητας. Η σειρά HUAWEI P40 μας συστήνει επίσης τη λειτουργία HUAWEI Golden Snap, μια νέα λειτουργία Gallery που χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη για να επιλέξει το καλύτερο κάδρο μιας κινούμενης εικόνας. Οι λειτουργείες AI Remove Passerby και AI Remove Reflection αφαιρούν τα ανεπιθύμητα στοιχεία και τις αντανακλάσεις λάμψη που μπορεί να εμφανίζονται σε ένα κάδρο, επιτρέποντας στους χρήστες να βελτιώνουν εύκολα τις φωτογραφίες τους εκ των υστέρων.

    Μία πανίσχυρη βιντεοκάμερα τσέπης

    Η 40MP Ultra Wide Cine Camera του HUAWEI P40 Pro διαθέτει ultra ευρυγώνιο φακό  εστιακό μήκος που αντιστοιχεί σε 18mm καθώς και έναν αισθητήρα 1/1.54 ινστών που υποστηρίζει το ίδιο 3:2 aspect ratio που χαρακτηρίζει τις full-frame DSLR κάμερες. Τα pixels σε αυτόν τον αισθητήρα μπορούν να ρυθμιστούν κατάλληλα έτσι ώστε να είναι δυνατή η λήψη βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

    Οι flagship συσκευές της  HUAWEI P40 Series υποστηρίζουν bokeh εφέ σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια λήψης βίντεο. Μιμούμενο τις λειτουργίες ενός φακού με ευρύ άνοιγμα, αυτή η λειτουργία θολώνει σταδιακά το φόντο για να τονίσει το κύριο θέμα του κάδρου. Παράλληλα, ο τηλεφακός μπορεί να τραβήξει βίντεο υψηλής ευκρίνειας με χρήση zoom καθώς και 4K time-lapse βίντεο. Τέλος, η λειτουργία Audio Zoom, την οποία διαθέτει όλη η HUAWEI P40 Series, επιτρέπει στους χρήστες να ζουμάρουν παράλληλα σε οποιαδήποτε ηχητική πηγή και να ενδυναμώνουν τον ήχο.

    Ένας πανίσχυρος κόμβος 5G συνδεσιμότητας

    Οι flagship συσκευές της HUAWEI P40 Series τροφοδοτούνται από έναν επεξεργαστή Kirin 990 5G που επιτρέπει σύνδεση 5G με την καλύτερη 5G κάλυψη, πανίσχυρη απόδοση υποβοηθούμενη από Τεχνητή Νοημοσύνη και βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας, σε σχέση με όλες τις πρότερες συσκευές. Τo HUAWEI P40 Pro διαθέτει ένα 90Hz panel με βελτιωμένους επεξεργαστές γραφικών για κορυφαία εμπειρία gaming. H HUAWEI P40 Series υποστηρίζει την τεχνολογία 160MHz Wi-Fi 6 Plus που επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων στα 2,4Gbps.

    Το λειτουργικό σύστημα EMUI 10.1 είναι εξοπλισμένο με πληθώρα νέων λειτουργιών που επιτρέπουν απρόσκοπτη εμπειρία Τεχνητής Νοημοσύνης. Χάρη στην τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και μια σειρά αλγορίθμων βελτιστοποίησης, η εφαρμογή HUAWEI MeeTime επιτρέπει βιντεοκλήσεις υψηλής ποιότητας 1080p Full HD, ακόμα και αν ο χώρος από όπου ο χρήστης πραγματοποιεί την κλήση είναι υποφωτισμένος. Το Huawei Share επιτρέπει στις συσκευές να συνδέονται μεταξύ τους, όχι μόνο για τη μεταφορά αρχείων, αλλά και για τη δυνατοτητα να μοιράζονται οι συνδεδεμένες συσκευές την ίδια οθόνη κ.α. Η εφαρμογή Voice Assistant Celia κάνει διεθνές ντεμπούτο και προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών όπως έξυπνη αναγνώριση αντικειμένων, αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο, και συγγραφή γραπτών μηνυμάτων.

    Η λειτουργία Multi-screen Collaboration καταργεί τα σύνορα ανάμεσα στους Windows υπολογιστές και τις συσκευές Android, χαρίζοντας στους χρήστες απρόσκοπτη εμπειρία διασύνδεσης συσκευών. Με τη σύνδεση να πραγματοποιείται απλά με το άγγιγμα ενός κουμπιού, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν εύκολα αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, ακομα και να χειρίζονται πολλαπλές συσκευές μέσα από την ίδια οθόνη. Το smartphone έχει επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα περιφερειακά εργαλεία του υπολογιστή, σαν να ήταν συνδεδεμένα σε εκείνο, ενώ αρχεία που έχουν αποθηκευτεί στο smartphone μπορούν να επεξεργαστούν απευθείας στον υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται προηγουμένως να μεταφερθούν από τη συσκευή στο PC.

    Σε στενή συνεργασία με προγραμματιστές παγκοσμίως, η Huawei προσφέρει μέσω της επίσημης πλατφόρμας εφαρμογών της, AppGallery, μία ευρεία γκάμα διεθνών και τοπικών εφαρμογών. Επιπλέον, για την ψυχαγωγία τους, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν στις εφαρμογές HUAWEI Video, HUAWEI Music και HUAWEI Reader έναν πλούσιο κατάλογο τίτλων, ο οποίος εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο. 

    Η σειρά HUAWEI P40 θα διατίθεται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei. Μείνετε συντονισμένοι γιατί οι προπαραγγελίες ξεκινούν άμεσα με πολλές εκπλήξεις, αναβαθμισμένες υπηρεσίες και πολλά ελκυστικά προνόμια και δώρα!!

    Μαζί με το λανσάρισμα της HUAWEI P40 Series, η Huawei παρουσίασε και το νέο HUAWEI WATCH GT2e, το HUAWEI Sound X και τα γυαλιά 20 HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear, επεκτείνοντας περαιτέρω τη γκάμα της με προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για μια καλύτερη ψηφιακή ζωή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles