15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίστε την Connie, το ρομποτάκι στη reception ενός ξενοδοχείου Hilton που εκπαίδευσε ο IBM Watson!

    Ο υπερυπολογιστής IBM Watson και η πλατφόρμα του η οποία μπορεί να “εκπαιδεύει” μηχανές συνεργάζεται με τη γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Hilton. Έτσι, το Hilton McLean στην Virginia μόλις καλωσόρισε την Connie, μία νέα εργαζόμενη στην υποδοχή του ξενοδοχείου, ένα robot που μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις επισκεπτών για το ξενοδοχείο αλλά και για τουριστικούς προορισμούς!

    connie-hilton

    Η Connie έχει ονομαστεί έτσι από τον ιδρυτή της θρυλικής αλυσίδας ξενοδοχείων, τον Conrad Hilton, και μπορεί να καλωσορίσει τους επισκέπτες αλλά και να λύσει απορίες τους με έναν ιδιαίτερα διασκεδαστικό αλλά και διαφορετικό τρόπο. Έχει σχεδιαστεί μάλιστα, ώστε να βελτιώνεται όσο περισσότερο αλληλεπιδρά με κόσμο.

    Χάρη στη συνεργασία με την travel platform της WayBlazer, πέρα από το να λύνει απορίες σχετικά με το ξενοδοχείο, μπορεί μάλιστα να προτείνει τουριστικά σημεία, εστιατόρια και άλλους προορισμούς.

    Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα που σύντομα θα δούμε σε περισσότερα ξενοδοχεία Hilton και μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες γι’ αυτό στο ακόλουθο video.

    https://www.youtube.com/watch?v=jC0I08qt5VU

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles