15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Γνωρίστε το Samsung Galaxy Fold: Ξεδιπλώνοντας το Μέλλον με Μια Ολοκαίνουρια Κατηγορία Κινητών

    Η Samsung αποκάλυψε το πολυαναμενόμενο Galaxy Fold, μια νέα, αναδιπλώμενη συσκευή, που δημιουργεί νέα κατηγορία στα κινητά. Το Galaxy Fold διαθέτει την πρώτη Infinity Flex Οθόνη 7.3 ιντσών στον κόσμο, η οποία διπλώνει και γίνεται μια compact συσκευή με οθόνη στην μια όψη. Το Galaxy Fold προσφέρει ένα νέο, πανίσχυρο τρόπο για να εκτελείτε πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα, να βλέπετε βίντεο, να παίζετε παιχνίδια κ.ά., προσφέροντας νέες εμπειρίες και δυνατότητες μετά από χρόνια κατασκευαστικής προετοιμασίας. 

    samsung-galaxy-fold_3_0

    Smartphone. Tablet. Μια νέα κατηγορία.

    Το Galaxy Fold αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του. Παρέχει μια νέα εμπειρία χρήσης φορητής συσκευής που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πράγματα που δεν μπορούσαν με ένα συνηθισμένο smartphone. Οι χρήστες μπορούν να έχουν το καλύτερο από δύο κόσμους: μία compact συσκευή που αναδιπλώνει για να αποκαλύψει την μεγαλύτερη οθόνη που έγινε ποτέ σε smartphone από τη Samsung. Το Galaxy Fold συνδυάζει καινοτόμα υλικά, κατασκευή και οθόνη, που αναπτύχθηκαν σε βάθος οκτώ ετών, σε συνέχεια της παρουσίασης της πρωτότυπης flexible οθόνης από τη Samsung το 2011.

    samsung-galaxy-fold_4_0

    • Νέα Υλικά Οθόνης: Η εσωτερική οθόνη δεν λυγίζει απλώς. Αναδιπλώνεται. Η αναδίπλωση αυτή αποτελεί μια πιο φυσική κίνηση αλλά παράλληλα μια δυσκολότερη καινοτομία. Η Samsung εφηύρε ένα νέο στρώμα πολυμερούς και δημιούργησε μια οθόνη περίπου 50% πιο λεπτή από την τυπική οθόνη smartphone. Το νέο υλικό καθιστά το Galaxy Fold εύκαμπτο και ανθεκτικό, σχεδιασμένο για να διαρκέσει.
    • Νέος Αρθρωτός Μηχανισμός: Το Galaxy Fold ανοίγει ομαλά και φυσικά, σαν ένα βιβλίο, και κατά το κλείσιμο γίνεται επίπεδο και συμπαγές με ένα κλικ. Για να το πετύχει αυτό, η Samsung δημιούργησε πολλαπλούς μηχανισμούς σύμπλεξης. Το σύστημα αυτό καμουφλάρεται από ένα κρυφό περίβλημα, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και κομψή εμφάνιση.
    • Νέα Στοιχεία Design: Από την οθόνη μέχρι το εσωτερικό, για κάθε στοιχείο που βλέπετε ή νιώθετε, η Samsung δεν άφησε τίποτα στην τύχη του. Ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στο πλάι, εκεί που ακουμπά κανονικά ο αντίχειρας, για να ξεκλειδώνει με ευκολία η συσκευή. Οι δύο μπαταρίες και τα εξαρτήματα της συσκευής είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα για να αισθάνεστε το Galaxy Fold σε ισορροπία με τα χέρια σας. Χρώματα με μοναδικά φινιρίσματα – Space Silver, Cosmos Black, Martian Green and Astro Blue — καθώς και το λογότυπο της Samsung στην άρθρωση ολοκληρώνουν το κομψό τελείωμα. 

    samsung-galaxy-fold_1_0

    Μια Ολοκαίνουρια Εμπειρία
    Το Galaxy Fold σχεδιάστηκε με γνώμονα τους χρήστες των smartphone – για να παρέχει μια αναβαθμισμένη εμπειρία. Το Galaxy Fold αλλάζει και γίνεται η οθόνη που χρειάζεστε, την στιγμή που την χρειάζεστε. Χρησιμοποιήστε το κατευθείαν από την τσέπη σας για κλήσεις με το ένα χέρι, αποστολή μηνυμάτων κ.ά., και ανοιχτό για ατελείωτο multitasking και προβολή – στη μεγαλύτερη οθόνη για κινητή συσκευή που διαθέτει η Samsung – παρουσιάσεων, ψηφιακών περιοδικών, ταινιών και περιεχομένου AR, σε υψηλή ποιότητα.

    Το μοναδικό UX σχεδιασμένο αποκλειστικά για το Galaxy Fold παρέχει νέους τρόπους για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συσκευή σας:

    • Multi-Active Window (Παράθυρο Πολλαπλών Λειτουργιών): Οι δυνατότητες είναι ουσιαστικά απεριόριστες με το Galaxy Fold, το οποίο είναι σχεδιασμένο για εκείνους που αποζητούν το απόλυτο στο χειρισμό των πολλαπλών εργασιών, ταυτόχρονα! Ανοίξτε μέχρι τρεις ενεργές εφαρμογές παράλληλα, ώστε να περιηγείστε, να δουλεύετε, να παρακολουθείτε και να διαμοιράζεστε περιεχόμενο, εν ριπή οφθαλμού.
    • App Continuity (Συνέχεια Εφαρμογών): Ολοκληρώστε διαισθητικά και απρόσκοπτα τις μεταβάσεις από το εξωτερική οθόνη της συσκευής στην μεγαλύτερη οθόνη. Καθώς το Galaxy Fold ανοιγοκλείνει, οι εφαρμογές θα εμφανίζονται αυτόματα εκεί που τις αφήνετε. Όταν είστε έτοιμοι να βγάλετε φωτογραφία, να την επεξεργαστείτε σε βάθος ή να κοιτάξετε πιο προσεκτικά τη ροή ενημερώσεων, ξεδιπλώστε το Galaxy Fold για μεγαλύτερη οθόνη και πληρέστερο καμβά.

    Η Samsung συνεργάστηκε με developers από την κοινότητα της Google και του Android για να εξασφαλίσει πως οι αγαπημένες εφαρμογές και υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες για τη μοναδική εμπειρία του Galaxy Fold.

    Premium Aπόδοση Σχεδιασμένη για να Διπλώνει

    Το Galaxy Fold είναι φτιαγμένο για έντονη χρήση, είτε πρόκειται για εργασία, παιχνίδι ή sharing, καθώς όλα αυτά απαιτούν προηγμένη απόδοση. Το Galaxy Fold είναι παραπάνω από αποτελεσματικό, αφού διαθέτει πανίσχυρο hardware.

    • Κάντε Περισσότερα: Για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του, ακόμα και όταν τρέχουν παράλληλα τρεις εφαρμογές, η Samsung εξόπλισε το Galaxy Fold με ένα υψηλής ισχύος AP chipset επόμενης γενιάς και RAM 12 GB, με απόδοση που θυμίζει εκείνη ενός υπολογιστή. Το εκλεπτυσμένο σύστημα διπλής μπαταρίας κατασκευάστηκε αποκλειστικά και μόνο για να ικανοποιεί κάθε χρήστη. Το Galaxy Fold έχει τη δυνατότητα αυτοφόρτισης και φόρτισης δεύτερης συσκευής ταυτόχρονα μέσω της λειτουργίας Wireless PowerShare, με την χρήση ενός απλού φορτιστή, για να αφήνετε τον δεύτερο φορτιστή στο σπίτι.
    • Απόλυτη Εμπειρία Πολυμέσων: Το Galaxy Fold είναι σχεδιασμένο για διασκέδαση. Χάρη στα εντυπωσιακά χρώματα της Dynamic AMOLED οθόνης και τον ευκρινή, καθαρό ήχο των stereo ηχείων της AKG, οι αγαπημένες ταινίες και τα δημοφιλή παιχνίδια ζωντανεύουν με πλούσιο ήχο και χρώμα.
    • Η Πιο Πολυχρηστική Φωτογραφική Μηχανή που Φτιάξαμε Ποτέ: Ανεξαρτήτως από τον τρόπο που κρατάτε την συσκευή, η κάμερα θα είναι πάντα έτοιμη να αιχμαλωτίσει ό,τι θέλετε, για να μην χάνετε καμία στιγμή. Με έξι φακούς – 3 στο πίσω μέρος, 2 στο εσωτερικό και έναν στην εξωτερική οθόνη – το σύστημα κάμερας του Galaxy Fold έχει ενσωματωμένη ευελιξία. Το Galaxy Fold συστήνει ένα νέο επίπεδο multitasking που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές ακόμα και κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης.

    samsung-galaxy-fold_6_0

    Κάντε τα Όλα με το Galaxy Fold
    Το Galaxy Fold είναι περισσότερο από μια κινητή συσκευή. Είναι μια πύλη σε έναν γαλαξία συνδεδεμένων συσκευών και υπηρεσιών που η Samsung ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια για να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν πράγματα που δεν μπορούσαν μέχρι πρότινος. Συνδυάστε το με το Samsung DeX για ακόμη περισσότερη παραγωγικότητα, όμοια με εκείνη ενός PC. H εφαρμογή Bixby υποστηρίζεται από νέες προσωπικές ευφυείς λειτουργίες όπως το Bixby Routines, για να βοηθήσει στην ικανοποίηση των αναγκών σας, και το Samsung Knox θα κρατήσει τα δεδομένα και τις πληροφορίες σας ασφαλή. Από την χρήση του τηλεφώνου μέχρι αγορές με το Samsung Pay, και τη χρήση του Samsung Health για τη διαχείριση της υγείας και ευεξίας σας, το οικοσύστημα Galaxy βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

    Το Galaxy Fold θα είναι διαθέσιμο για LTE και 5G δίκτυα το δεύτερο τρίμηνο του 2019 σε επιλεγμένες χώρες.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy Fold, παρακαλούμε επισκεφθείτε τα http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy.

     Galaxy Fold – Προϊόντικές Προδιαγραφές

    Galaxy Fold

    Οθόνη

    Κυρίως Οθόνη: 7.3” QXGA+ Dynamic AMOLED (4.2:3)
    Οθόνη στο καπάκι: 4.6” HD+ Super AMOLED (21:9)

    * Η οθόνη μετρήθηκε διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι     στρογγυλεμένες γωνίες

    Κάμερα

    Κάμερα στην εξωτερική πλευρά

    10MP Selfie Κάμερα, F2.2

    Τριπλή Κάμερα στην   Πίσω Όψη

    16MP Ultra Wide Κάμερα, F2.2
    12MP Wide-angle Κάμερα, Dual Pixel AF, OIS, F1.5/F2.4
    12MP Telephoto Κάμερα, PDAF, OIS, F2.4, 2X optical zoom

    Διπλή Κάμερα στην   Πρόσοψη

    10MP Selfie Κάμερα, F2.2
    8MP RGB Depth Κάμερα, F1.9

    AP

    7nm 64-bit Οκταπύρηνος Επεξεργαστής

    Μνήμη

    12GB RAM(LPDDR4x), 512GB (UFS3.0)

    * Η διαθέσιμη μνήμη χρήσης είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη λόγω της αποθήκευσης του λειτουργικού συστήματος και του λογισμικού που χρησιμοποιείται για τις
    λειτουργίες της συσκευής. Η πραγματική μνήμη χρήσης διαφέρει ανάλογα με
    τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση των αναβαθμίσεων του
    λογισμικού.

    *Χωρίς υποδοχή για MicroSD

    Μπαταρία

    4,380mAh (τυπική)*

    Ταχεία φόρτιση συμβατή με καλωδίωση και ασύρματα
    Ταχεία φόρτιση συμβατή με QC2.0 και AFC
    Ταχεία φόρτιση συμβατή με WPC και PMA

    *4,380mAh (τυπική) αναφέρεται στην τυπική τιμή της χωρητικότητας της μπαταρίας  όπως δοκιμάστηκε υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτου μέρους. Η τυπική τιμή είναι η
    εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της
    μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων της μπαταρίας. Η ονομαστική (ελάχιστη)
    χωρητικότητα είναι 4.275mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται
    να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.

    OS

    Android 9.0 (Pie)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles