18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Goat Simulator. Το πιο παλαβό game ever κυκλοφορεί σε Android και iOS!

    Ακόμη και το πλούσιο ελληνικό λεξιλόγιο είναι μάλλον πολύ φτωχό για να περιγράψει  το Goat Simulator, ένα video game το οποίο προσομοιώνει μία μάλλον ιδιόρρυθμη… κατσίκα! Ναι καλά διαβάσατε, στο Goat Simulator αναλαμβάνετε να κατευθύνετε μία κατσίκα σε ένα free και open world αστικό περιβάλλον. Το συμπαθές αυτό τετράποδο βέβαια δεν είναι και πολύ ήσυχο (και σε καμία περίπτωση δεν μασάει ταραμά), καθώς έχει μία έφεση να διαλύει τα πάντα στο διάβα της και να σπέρνει την καταστροφή!

    goat-simulator_1

    Όσο και εάν σας φαίνεται απίστευτο το συγκεκριμένο game σημείωσε τεράστια επιτυχία όταν έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στα PC την 1η Απριλίου του 2014 μέσω του Steam (ναι πρωταπριλιά κυκλοφόρησε και δεν ήταν καθόλου ψέμα). Ενδεικτικό είναι ότι από το launch του μέχρι σήμερα, το  Goat Simulator έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύρια αντίτυπα. Το θεοπάλαβο αυτό παιχνίδι αναπτύσσεται από την Coffe Stain Studios και από σήμερα θα είναι διαθέσιμο για όλες τις Android και iOS συσκευές, έναντι του ποσού των 5 δολαρίων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι θεότρελοι δημιουργοί του, η mobile έκδοση του Goat Simulator θα περιλαμβάνει όλα τα bugs της PC version! Μάλιστα, οι δημιουργοί του προτρέπουν τους λάτρεις του mobile gaming, εάν μπορούν, να μην αγοράσουν το Goat Simulator, αλλά να δαπανήσουν αυτά τα 5 δολάρια κάπου πιο… χρήσιμα!

    goat simulator_1

    Πέραν των Android και iOS-based συσκευών το Goat Simulator αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να κυκλοφορήσει στο Xbox One, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει τελικά καμία απολύτως… σωτηρία για το ανθρώπινο γένος.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles