18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    God of War III: Remastered στο PS4! Το απόλυτο must-have του καλοκαιριού!

    Το God of War είναι ένα franchise το οποίο δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς οι τίτλοι που το απαρτίζουν έχουν συνδεθεί με την εξέλιξη των παιχνιδομηχανών της Sony. Τώρα, έφτασε η ώρα για τους κατόχους του PS4 να βιώσουν με τη σειρά τους τις επικές περιπέτειες του Kratos, καθώς η Sony ανακοίνωσε ότι η remastered version του God of War III για το PlayStation  4 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τις 15/7, σκορπώντας έτσι κύματα ενθουσιασμού στους χιλιάδες fans.

    God of War III RE

    Όπως αναμένεται το αναβαθμισμένο God of War III, θα διαφέρει σε τεράστιο βαθμό σε σύγκριση με την έκδοση στο PlayStation  3, καθώς η updated αυτή version θα έρχεται με υποστήριξη στα 1080p, προσφέροντας επίσης 60 frames per second. Η PS4 version θα ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας που θα προσφέρει, ενώ από το πρώτο κιόλας λεπτό οι gamers θα μπορούν να παρατηρήσουν τις τεράστιες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στα textures, στα lighting effects και στα shaders. Παράλληλα, στο God of War III: Remastered περιλαμβάνεται ένα photo mode, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους gamers να απαθανατίσουν τις πιο επικές τους στιγμές στο παιχνίδι και να επέμβουν δημιουργικά σε αυτές χρησιμοποιώντας μία σειρά από ειδικά photo tools. Κατά τ” άλλα η συγκεκριμένη remastered έκδοση ακολουθεί την ίδια ακριβώς πετυχημένη συνταγή στο gameplay που κατέστησε το God of War ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα action-adventure games όλων των εποχών. Δείτε και το launch trailer και θα καταλάβετε αμέσως τους λόγους που η remastered edition του God of War III είναι το απόλυτο καλοκαιρινό must-have!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles