15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    God of War Ragnarok: Εξωπραγματικές πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας

    Το God of War Ragnarok αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τίτλους της χρονιάς, με πωλήσεις που φαντάζουν… εξωπραγματικές, αν λάβει κανείς υπόψη ότι ο τίτλος κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με τα στοιχεία των πωλήσεων, που έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, το αποκλειστικό παιχνίδι της Sony πούλησε την πρώτη εβδομάδα περισσότερα αντίτυπα από τα Elden Ring, Call of Duty: Modern Warfare 2 και Pokémon Legends: Arceus, κατακτώντας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τη δεύτερη θέση. Την πρωτιά για τις συνολικές πωλήσεις μέχρι στιγμής διατηρεί το FIFA 23.

    Πρόκειται για μια φοβερή εβδομάδα, καθώς, σύμφωνα με το GfK, το Ragnarok πούλησε την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του περισσότερα αντίτυπα από αυτά που πούλησε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της σειράς την πρώτη του εβδομάδα. Ο τίτλος κατάφερε πωλήσεις αυξημένες κατά 51% μέχρι τις 12 Νοεμβρίου από το προηγούμενο best-selling game, God of War, αποτελώντας ήδη το 3ο best-selling God of War παιχνίδι όλων των εποχών.

    Δείτε αναλυτικά, στη συνέχεια, τα 10 παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του Ragnarok.

    -God of War Ragnarok

    -Call of Duty: Modern Warfare 2

    -FIFA 23

    -Sonic Frontiers

    -Mario Kart 8 Deluxe

    -Nintendo Switch Sports

    -Horizon: Forbidden West

    -Splatoon 3

    -Animal Crossing: New Horizons

    -Minecraft (Switch)

    Διαβάστε επίσης:

    Κατέφθασε και στις κονσόλες νέας γενιάς το Syberia: The World Before

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles