21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    GOKey. Το πολυλειτουργικό gadget που δημιούργησαν Έλληνες και σαρώνει στο Indiegogo

    Ένα πολυλειτουργικό αξεσουάρ που τα έχει πάει περίφημα στην εκστρατεία χρηματοδότησής του που έχει ανέβει στο Indiegogo και το οποίο, μάλιστα, έχει δημιουργηθεί από… Έλληνες. Το GOKey συνδυάζει, σε ιδιαίτερα φορητή εμφάνιση “μπρελόκ”, έναν portable φορτιστή κινητού τηλεφώνου, ένα USB thumb drive και έναν locator για το κινητό ή τα κλειδιά σας.

    gokey-charger

    Όταν η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη, μπορεί να συνδεθεί με το smartphone σας και να του προσφέρει δύο ώρες επιπλέον αυτονομίας, η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη σε στιγμές που είστε μακριά από το σπίτι ή το φορτιστή σας. Επιπλέον, το GoKey μπορεί να λειτουργήσει ως μονάδα αποθήκευσης (υπάρχει διαθέσιμο σε χωρητικότητες 8, 16 και 32GB) με δυνατότητα κλειδώματος – ενώ, συν όλα τα άλλα, μπορεί να εντοπίσει, μέσω Bluetooth σύνδεσης, πού βρίσκεται το smartphone (ή τα… κλειδιά σας, τα οποία μπορείτε να προσαρτήσετε σ’ αυτό, καθώς είναι και… μπρελόκ)

    Αποτελεί μία δημιουργία... Ελλήνων, καθώς ιδρυτής του startup που το εμπνεύστηκε είναι ο Δώρος Κυριακούλης ο οποίος είχε την ιδέα του προϊόντος και σχεδιαστής του ο Αριστοτέλης Μπαράκος ο οποίος έκανε το GOkey πραγματικότητα.

    Το GOKey κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το στόχο χρηματοδότησης που είχε θέσει στο Indiegogo και συνεχίζει… ακάθεκτο, διεκδικώντας επιπλέον χρήματα που θα επιτρέψουν στην ομάδα του να προσθέσει σ’ αυτό ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά. Δείτε το εν δράσει, στο ακόλουθο video.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles