21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Όλες οι Πρωταπριλιάτικες Φάρσες της Google για το 2015 (photos & videos)

    Όπως κάθε χρόνο, η Google εκμεταλλεύεται την Πρωταπριλιά για μία σειρά από “φάρσες” σε διάφορες υπηρεσίες, αλλά και τους υπαλλήλους των διάφορων τμημάτων να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο για το ποιος θα κάνει το πιο πετυχημένο αστείο.

    Είδαμε από νωρίς τον PacMan στους Χάρτες της Google, σε ένα παιχνίδι που μας άρεσε αρκετά και για το οποίο σας γράψαμε από χθες.

    google-maps-pacman

    Ας δούμε, όμως, τι άλλο μας ετοίμασε η εταιρεία για το April fools day.

    Google Fiber Dial-up Mode

    Ένα “slow internet movement” με ταχύτητες 56k, που στόχος του είναι να σας βοηθήσει να έρχεστε πιο συχνά σε επαφή με την… πραγματική ζωή (ή να νοσταλγήσετε το παρελθόν).

     elgooG

    elgoog

    Δεν είναι τίποτα άλλο από μία αντίστροφη εκδοχή του Google.com, που θα απολαύσετε σε όλο το μεγαλείο της στο https://com.google/. Όπως βλέπετε και στη φωτό, τα πάντα στα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται ανάποδα, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων. Έχει κάποια πλάκα, δεν μπορούμε να πούμε…

    Google Panda

    Ένα αξιολάτρευτο νέο προϊόν της Google Ιαπωνίας που ονομάζεται “Google Panda” και είναι ένα λούτρινο στο οποίο μπορείτε να… μιλήσετε και να σας δώσει απαντήσεις παρόμοιες με αυτές του Google Now. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης φωνής της Google, είναι διαθέσιμο στην “compact” έκδοση Google Panda 5 αλλά και στο μεγαλύτερο Google Panda 6, αποτελώντας ίσως το πιο έξυπνο αστείο της εταιρείας, φέτος. Δε νομίζετε;

    Πληκτρολόγιο χωρίς… πλήκτρα

    partyhorn

    Ακόμη μία φάρσα της Google Ιαπωνίας είναι το πληκτρολόγιο χωρίς πλήκτρα. Μία συσκευή που σας επιτρέπει να εισάγετε κείμενο στο κινητό σας σε δύσκολες στιγμές π.χ. όταν είστε στο κομμωτήριο.

    #Chromeselfie

    chrome selfie

    Προσθέτει μία νέα επιλογή στον Google Chrome στη mobile έκδοσή του που σας επιτρέπει να λάβετε ένα… selfie και να το προσθέσετε σε κάθε σελίδα, αλλά και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

    Smartbox

    Ένα “έξυπνο” inbox για το πραγματικό ταχυδρομείο σας, όχι μόνο το ηλεκτρονικό, που σας προστατεύει από… spam στην πραγματική ζωή, ενώ σας ειδοποιεί και μέσω τηλεφώνου όταν έχετε γράμμα. Η εταιρεία μάλιστα σας καλεί να στείλετε email στο [email protected] για μία… πρόσκληση για το Smartbox.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles