21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google Allo: Ξεπερνά το 1 εκατομμύριο downloads στο Android

    Όπως ήδη γνωρίζετε, η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων της Google, το Allo, έκανε επισήμως το ντεμπούτο της την προηγούμενη εβδομάδα.

    google-allo

    Παρά τα αρχικά μεικτά αισθήματα που αυτή προκάλεσε, η εφαρμογή κατάφερε να σημειώσει υψηλό αριθμό downloads. Να τονίσουμε ότι δεν προσμετρούνται στα συγκεκριμένα στοιχεία οι εγκαταστάσεις σε συσκευές iOS, επομένως η βάση χρηστών μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

    Ένας χρήστης της κοινότητας Reddit, γνωστός με το ψευδώνυμο HJain13, διαπίστωσε πρόσφατα, ότι το Google Allo βρίσκεται πλέον στη λίστα με τις κορυφαίες εφαρμογές του Google Play Store. Να σημειωθεί ακόμη, ότι το Google Duo, που έκανε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο, έχει σημειώσει ήδη 10-50 εκατομμύρια downloads, επομένως φαίνεται ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που το Allo θα σημειώσει και αυτό μια παρόμοια επιτυχία.

    Να υπενθυμίσουμε, ότι το Google Allo, εκτός από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που φέρει στο τομέα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, υπόσχεται να σεβαστεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Για το λόγο αυτό εισάγει, μια νέα λειτουργία «Incognito» που επιτρέπει την κρυπτογράφηση των μηνυμάτων, αλλά και τη δυνατότητα «διακριτικών» ειδοποιήσεων.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles