18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Google ανακοινώνει τα Hangouts: ένα ενοποιημένο σύστημα επικοινωνίας για Android, iOS και Chrome

    H cross-platform επικοινωνία αντιμετωπίζεται με περισσότερη σοβαρότητα και περισσότερο ενιαία από την Google και σήμερα ανακοινώθηκε η νέα εφαρμογή Hangouts.

    google10

    Μην μπερδευτείτε με τα γνωστά Hangouts που πραγματοποιείτε μέσω του Google+, αν και περιλαμβάνονται. Φανταστείτε το σαν μία νέα εφαρμογή που θα ενοποιήσει την επικοινωνία σας με όλους τους Google τρόπους που γνωρίζατε μέχρι τώρα: Google Talk, Google+ messaging, Google Hangouts.

    Η νέα εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για Android, iOS και Chrome (προς το παρόν). Η εφαρμογή Google Hangouts μπορεί να υιοθετεί το όνομα ενός από τα αγαπημένα προϊόντα της Google, αλλά πρόκειται για πολύ περισσότερα και στο μέλλον θα δείτε όλες τις επικοινωνίες της Google να ενοποιούνται κάτω από αυτό, βάζοντας, ίσως, στο περιθώριο τα Facebook messenger, WhatsApp και άλλα.

    Στην εφαρμογή, θα δείτε πως αντί για την γνωστή λίστα από επαφές, θα βλέπετε τις τελευταίες συζητήσεις που πραγματοποιήσατε με τις επαφές σας (κάτι σαν τα SMS στο smartphone σας) και κάθε μία από τις συζητήσεις, θα έχει το δικό της τίτλο, σε περίπτωση που θέλετε να έχετε θεματικά διαχωρισμένες τις ομαδικές σας συζητήσεις. Και για να μην ξεχνιόμαστε; Θα μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις, μέχρι και με 10 διαφορετικούς φίλους.

    Ο συγχρονισμός θα γίνεται σε όλες τις συσκευές που θα χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, ενώ, αν δείτε μία ειδοποίηση σε μία από τις συσκευές σας, μετά θα σβήνεται από όλες τις συσκευές ώστε να μην φορτώνεστε με άχρηστες ειδοποιήσεις. Και όπως είπε ο Vic Gundrota; «Θέλουμε να καλύψουμε όλα τα κενά ώστε οι άνθρωποι να επικεντρώσουν την προσοχή τους στα προφανή: να επικοινωνούν». Νομίζουμε πως τα καταφέρνουν.

    Α! και κάτι που σας έλειπε από τα messaging services της Google: στις συζητήσεις θα μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και emoji. Δείτε το βίντεο και αναζητήστε την εφαρμογή στο Google Play. Θα τη βρείτε εδώ

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles