12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Google Assistant. Ανανεώνεται με νέες φωνές και φέρνει πολλές “έξυπνες” βελτιώσεις

    Σημαντικές οι βελτιώσεις που ανακοινώθηκαν και στον Google Assistant, στο πλαίσιο του I/O 2018 από την Google, με στόχο να γίνει πιο φιλικός για το χρήστη και πιο οικείος, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνεται και η εμφάνισή του.

    google_io_assistant

    Μέσω της τεχνολογίας DeepMind, η Google κάνει τις φωνές του Assistant πιο φυσικές, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και έξι νέες φωνές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, όσον αφορά προφορές και άλλες διαφοροποιήσεις. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η φωνή του γνωστού ερμηνευτή John Legend!

    Επιπλέον, η εντολή “Hey Google” δε χρειάζεται να επαναλαμβάνεται συνέχεια στη διάρκεια της “συζήτησης” με το χρήστη (χάρη σε ένα νέο χαρακτηριστικό που λέγεται Continued Conversation), ενώ συναντάμε για πρώτη φορά τα Multiple Actions, που επιτρέπουν στον Assistant να αναγνωρίζει σύνθετες ερωτήσεις, ταυτόχρονα.

    phone_calling_fom_the_Google_Assistant

    Το νέο Google Assistant μαθαίνει “σωστούς τρόπους” στα μικρά παιδιά (Pretty Please) εκπαιδεύοντάς τα να είναι ευγενικά, ενώ επιπλέον, μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις για το χρήστη του, ενώ του επιτρέπει να κλείνει ραντεβού σε γιατρούς και άλλες υπηρεσίες, να παραγγέλνει φαγητό από διάφορες επιχειρήσεις, ακόμη και να πλοηγείται στους Χάρτες (που σύντομα θα έχουν υποστήριξη του Assistant) ή να παίζει μουσική από το Youtube.

    O νέος Google Assistant θα υποστηρίζει περισσότερες από 30 γλώσσες σε 80 χώρες έως τα τέλη του έτους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles