15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Google Assistant. Τώρα και στο iPhone!

    Μια σημαντική ανακοίνωση του Google I/O 2017 αποτελεί ότι και η ψηφιακή βοηθός της εταιρείας (Google Assistant) έρχεται και στο iPhone. Η Google όλα τα προηγούμενα χρόνια βελτίωνε συνεχώς την ψηφιακή της βοηθό, με στόχο να βελτιώσει συνακόλουθα την αλληλεπίδραση του χρήστη με αυτή. Η πολυπόθητη άφιξή της στο iOS μόλις πραγματοποιήθηκε. Δε θα πρέπει να κατεβάσετε κάποιο πρόσθετο app. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το Google app από το App Store.

    GA-on-iPhone-Header

    Απλά ανοίξτε το και πείτε το «Ok, Google», ή πατήστε πάνω στο μικρόφωνο που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του μικροφώνου αναζήτησης. Αυτή τη στιγμή, μόνο μπορείτε να μιλήσετε σε αυτή, με την εταιρεία να επισημαίνει ότι σύντομα θα μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς, για περιπτώσεις που βρίσκεστε σε ένα μέρος με συνωστισμό και η ομιλία μαζί της φαντάζει κάπως αδέξια.

    Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως, ότι το iOS είναι ένα αρκετά κλειδωμένο λειτουργικό σύστημα. Δε θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ψηφιακή βοηθό εκτός του app. Η Siri είναι η μόνη η οποία προσφέρει αυτό το χαρακτηριστικό. Ο μόνος τρόπος να αλληλεπιδράσετε με την Google Assistant είναι με την οθόνη της συσκευής να είναι ενεργοποιημένη, όπως και το Google app ανοιχτό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles