19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Google Babel. Φήμες και screenshots από τη νέα φιλόδοξη ενοποιημένη πλατφόρμα messaging της εταιρείας

    Οι φήμες για το Google Babel, τη νέα ενοποιημένη υπηρεσία messaging της αμερικανικής εταιρείας που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλα τα προϊόντα της -από το Google Talk και τα Hangouts έως το Voice και τον Google+ Messenger– συμπληρώνονται από κάποια screenshots που διέρρευσαν από υπάλληλό της.

    google babel leak - 01

    Σ’ αυτά μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τις αλλαγές, βλέποντας μία ανανεωμένη μορφή για το Gmail chat διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει έως τώρα, με συζητήσεις σε threaded style και thumbnail photos των συμμετεχόντων. Στα σχετικά screenshots εμφανίζεται ένα hangout button, καθώς και νέα emoticons (υπάρχουν, μάλιστα, έξι διαφορετικές σειρές εικονιδίων).

    Όπως βλέπουμε, επίσης, θα χρειάζεται να συνδέσετε το Google+ account σας για να στείλετε φωτογραφίες, μέσω αυτής της ενοποιημένης υπηρεσίας messaging, η οποία θα μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε (οι ενδείξεις αναφέρουν ότι θα είναι διαθέσιμη για Android, Chrome, iOS και μέσα στο web client του Gmail).

    Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι το όνομα Babel επιβεβαιώνεται καθώς το βλέπουμε σε ένα από τα screenshots, χωρίς βέβαια αυτό να συνεπάγεται ότι αυτό θα είναι σίγουρα το τελικό όνομα της υπηρεσίας.

    google babel leak - 02

    Να σημειώσουμε ότι οι φήμες και οι διαρροές για το Google Babel έρχονται εν μέσω διαψεύσεων ότι η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζεται να αγοράσει το WhatsApp έναντι 1 δισ. δολαρίων.

    google babel leak - 03

    google babel leak - 04 google babel leak - 05

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles