20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η Google απαγορεύει κάθε μορφής σεξουαλικό περιεχόμενο από τα Blogger sites

    Η Google αρχικά επέτρεπε το σεξουαλικό περιεχόμενο στα sites τα οποία φιλοξενούνται στην πλατφόρμα Blogger, στη συνέχεια το 2013 απαγόρευσε στους χρήστες να τοποθετούν διαφημίσεις σε τέτοιου είδους sites, και σήμερα μαθαίνουμε πως από τις 23 Μαρτίου του 2015, κάθε μορφής σεξουαλικό περιεχόμενο απαγορεύεται δημόσια στα Blogger sites.

    google bans sexually explicit content from blogger sites

    Η συγκεκριμένη αλλαγή στην πολιτική του Blogger αφορά μονάχα τους διαχειριστές των sites με φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, αφού μετά τις 23 Μαρτίου τέτοιου είδους sites θα γίνουν αυτόματα ιδιωτικά. Η πρόσβαση τους θα περιορίζεται στον ιδιοκτήτη του site, στους διαχειριστές και σε όσους χρήστες έχουν αποκτήσει πρόσβαση μέσω email, εκτός κι αν το ακατάλληλο περιεχόμενο αφαιρεθεί και το site επανέλθει και πάλι σε δημόσια προβολή.

    Η Google αποφάσισε να μην αφαιρέσει περιεχόμενο από τα παλαιά Blogger sites, όμως η στάση της εταιρίας δε θα είναι ίδια για όσα sites δημιουργηθούν μετά τις 23 Μαρτίου και δημοσιεύσουν σεξουαλικό περιεχόμενο, μιας και τότε θα γίνεται αυτόματα διαγραφή των sites αυτών.

    Τέλος, μία υποσημείωση στη σελίδα με τις αλλαγές φαίνεται να επιτρέπει φωτογραφίες και βίντεο με γυμνό στα sites, μονάχα αν αυτά προσφέρουν ουσιαστικό δημόσιο όφελος, όπως για παράδειγμα σε ένα ντοκιμαντέρ ή σε καλλιτεχνικό, εκπαιδευτικό ή επιστημονικό πλαίσιο.

    Update: Η Google τρεις μέρες μετά ακυρώνει την απαγόρευση σεξουαλικού περιεχομένου στα Blogger sites.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles