19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Google ξεκινά την κατασκευή των νέων της γραφείων στο Λονδίνο

    Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters επιβεβαιώνει πως η Google προχώρησε στην αγορά έκτασης στην περιοχή Kings Cross στο Λονδίνο επιφάνειας σχεδόν 10 στρεμμάτων, στο οποίο θα ανεγερθούν τα νέα της γραφεία στην πόλη.

    Η έκταση αγοράστηκε σε μία οικιστική ανάπτυξη που αναμένεται να αλλάξει εντελώς την περιοχή και το 7 έως 11 ορόφων κτίριο της Google, σύμφωνα με πηγές του ειδησεογραφικού πρακτορείου, θα έχει συνολική επιφάνεια περίπου 10.000 τετραγωνικών μέτρων.

    Αν και η εταιρεία που σχεδιάζει το συγκεκριμένο development δεν αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της αγοράς, άλλες πηγές σημειώνουν πως η συνολική επένδυση της Google για την αγορά και την κατασκευή των γραφείων στο Λονδίνο, φτάνει τα 800 εκατομμύρια ευρώ και πρόκειται μάλλον για την υψηλότερη επένδυση της εταιρείας στην Ευρώπη.

    Η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του 2013 και να ολοκληρωθεί το 2016. «Γείτονες» της Google στο συγκεκριμένο development αναμένεται να είναι η εταιρεία Real Estate της Γαλλικής τράπεζας BNP Paribas, ένα πολιτιστικό κέντρο που θα διευθύνεται από τον Aga Khan, τον πνευματικό ηγέτη των Ισμαηλιτών Μουσουλμάνων, πανεπιστήμιο και 2000 κατοικίες.

    Αν αναλογιστούμε τα γραφεία που χρησιμοποιεί η Google στο Λονδίνο τώρα, το μόνο που φανταζόμαστε για τα νέα, ιδιόκτητα γραφεία, είναι ότι θα θέλουμε να δώσουμε το μισό μας βασίλειο για μία επίσκεψη εκεί.

    Πηγή: Reuters

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles