17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Google Bulletin: Το νέο news service της Google δίνει έμφαση σε local stories και περιεχόμενο

    Μία νέα εφαρμογή λανσάρει η Google, στοχεύοντας στο διαμοιρασμό “τοπικών ιστοριών”. Το Google Bulletin app έχει πάρει αυτό το όνομα, καθώς αποτελεί ουσιαστικά μία virtual έκδοση ενός πίνακα ανακοινώσεων. Σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να συνεισφέρει στην πλατφόρμα με δικές του ιστορίες και reports, μόλις πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο λανσάρισμα της εφαρμογής – κάτι που, πάντως, δε θα συμβεί ακόμη.

    Bulletin

    Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα ιδέα, που έχει ως σκοπό να δώσει έμφαση σε ιστορίες, σε πολύ μικρότερη κλίμακα απ’ ό,τι το Google News, π.χ. σε μία κοινότητα ή μία γειτονιά.

    Οι contributors θα μπορούν να μοιράζονται τις ιστορίες και τα reports τους, είτε σε μορφή που μοιάζει με blog, είτε σε κείμενο, είτε να τις συνοδεύουν από εικόνες ή και videos. Θα υπάρχουν ακόμη tags που μπορούν να βοηθήσουν άλλους να βρουν σχετικές πληροφορίες, ενώ το περιεχόμενο θα μπορεί κάποιος να το εντοπίσει μέσω αναζητήσεων της Google και οι σχετικές πληροφορίες θα προβάλλονται με βάση την τοποθεσία του χρήστη.

    Προς το παρόν, το Bulletin θα είναι διαθέσιμο για early access μόνο σε δύο περιοχές των ΗΠΑ, στο Όκλαντ και το Νάσβιλ. Αυτό που δεν είναι ακόμα σαφές, πάντως, είναι το με ποιον τρόπο η Google προτίθεται να φιλτράρει το περιεχόμενο που έχει υποβάλει κάποιος χρήστης. Αυτό περιμένουμε να το δούμε…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles