16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμες νέες αυτόνομες εφαρμογές office Google Docs και Google Sheets για iOS και Android

    Η Google ανακοίνωσε τη διάθεση στα stores των λειτoυργικών δύο νέων, ανεξάρτητων εφαρμογών που αφορούν τη σουίτα γραφείου της. Πρόκειται για τα Google Docs και Google Sheets (αντίστοιχα των Microsoft Word και Excel, αντίστοιχα) που κυκλοφορούν τόσο για iOS όσο και για Android, ενώ, σύντομα, θα είναι διαθέσιμο και το Google Slides (αντίστοιχο του Powerpoint).

    Google Docs Android

    Τα νέα apps μπορούν να λειτουργήσουν και offline, ωστόσο παραμένουν στενά συνδεδεμένα με το Drive, την πλατφόρμα cloud της Google, στην οποία ήταν ενσωματωμένα, αποκτώντας πλέον βέβαια και αυτόνομη “οντότητα” που τους προσφέρει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και διείσδυση.

    Ίσως, πάντως, κάποιοι μπερδευτούν από το γεγονός ότι η Google διαθέτει ήδη την εφαρμογή Quickoffice που διαθέτει παρόμοιες δυνατότητες με αυτές του Google Docs, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε αρχεία του Microsoft Office format και την ανάγνωση PDF.

    Κατά τα άλλα, οι νέες εφαρμογές έχουν καθαρό design με χρωματικό κώδικα (μπλε για το Docs και πράσινο για το Sheets), ενώ μπορείτε να τις κατεβάσετε από τα ακόλουθα links.

    Google Docs για iOS και για Android
    Google Sheets για iOS και για Android

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles