14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Google “Gem”. Tο ρολόι της Google που ίσως γνωρίσεις στις 31 Οκτωβρίου

    Να μία ενδιαφέρουσα φήμη… Όπως αναφέρει ο Artem Russakovskii του Android Police στο λογαριασμό του στο Google+, στις 31 Οκτωβρίου, τη μέρα δηλαδή που η Google θα παρουσιάσει πιθανότατα το Android 4.4 KitKat αλλά και τα Nexus 5 και Nexus 10, υπάρχει πιθανότητα να δούμε στη σκηνή και κάτι λιγάκι διαφορετικό. Τι είναι αυτό; Τίποτα άλλο από το “έξυπνο” ρολόι που ετοιμάζει η αμερικανική εταιρεία και έχει τον κωδικό Google “Gem”.

    google-watch3

    Η συσκευή, που ίσως κυκλοφορήσει και με το brand “Nexus”, αναμένεται να αποτελέσει την πρόταση της Google σε μία αγορά που θεωρείται ανερχόμενη και στην οποία έχουν ήδη -ή αναμένεται να δραστηριοποιηθούν- οι μεγαλύτερες παίκτες της κινητής και όχι μόνο. Ήδη στην IFA 2013 είδαμε το Samsung Galaxy Gear αλλά και το Sony SmartWatch 2, πιθανότατα όμως και η Apple είναι έτοιμη να λανσάρει τη δική της πρόταση, το περίφημο iWatch.

    Για να δούμε ποιος απ’ όλους θα μας πείσει να αγοράσουμε ένα τέτοιο gadget. Προς το παρόν, με βάση ό,τι έχουμε δει, διατηρούμε (ακόμη) τις επιφυλάξεις μας. Σίγουρα όμως τους επόμενους μήνες θα δούμε πολύ περισσότερα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles