21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google Glass. Μία διαφορετική οπτική στον μαγικό κόσμο του NBA!

    Τα Google Glass αδιαμφισβήτητα αποτελούν το νέο τεχνολογικό trend στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς ναι μεν μπορεί να κοστίζουν μία μικρή περιουσία για να τα αποκτήσεις (1500 δολάρια δεν τα λες και λίγα), άλλα εάν ανήκεις στους καλοπληρωμένος αστέρες του NBA, σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα να τα φορέσεις!

    hibbert_Google_Glass

    Πολλές ομάδες μάλιστα από τον μαγικό κόσμο του NBA έχουν ήδη αρχίσει να επεξεργάζονται τρόπους για να χρησιμοποιήσουν τα Google Glass, έτσι ώστε να προσδώσουν μία πιο… “high tech” πινελιά στη μετάδοση των αγώνων τους. Πρώτη και καλύτερη η ομάδα μπάσκετ των Indiana Pacers, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε διάσημους αθλητές να φορούν τα γυαλιά κατά τη διάρκεια των αγώνων των playoffs. Οι αθλητές που συμμετέχουν στο ενδιαφέρον αυτό project αναλαμβάνουν το ρόλο των σχολιαστών, μεταδίδοντας τα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (σκορ, φάσεις κ.α.) μέσω εικόνων και live streaming. Ο πρώτος διάσημος που συμμετέχει στο πρωτότυπο αυτό εγχείρημα είναι ο παίκτης του NFL (αμερικανικού ποδοσφαίρου), Robert Mathis, ο οποίος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερες αστέρες στην ιστορία της ομάδας Indianapolis Colts . Στόχος των Indiana Pacers είναι να τελειοποιήσουν ακόμη περισσότερο αυτή την ιδέα, προσθέτοντας συνεχώς νέο περιεχόμενο για τους φιλάθλους τους. Εκτός από τους Indiana Pacers και άλλες ομάδες όπως οι Golden State Warriors και Sacramento Kings, αξιοποιούν τα high tech γυαλιά της Google προς όφελος τους. Μάλιστα, οι Sacramento Kings δεν δίστασαν να βάλουν και τις cheerleaders τους στο παιχνίδι αυτό!

    Google_Glass_NBA1

    Αυτή η νέα μόδα με τη χρήση των Google Glass βέβαια δεν ξεκίνησε τόσο από τις ομάδες αλλά από τους ίδιους τους παίκτες, οι οποίοι αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη το νέο μικρό τεχνολογικό θαύμα της Google. Πρώτος και καλύτερος ο θηριώδης center των Indiana Pacers, Roy Hibbert, ο οποίος δεν παρέλειψε να ανεβάσει και ένα video, που τον εμφανίζει να φορά τα γυαλιά της Google και να ταλαιπωρεί με τα καρφώματα του την μπασκέτα! Δείτε το video που ακολουθεί και πάρτε μία γεύση για το πως φαίνεται ο κόσμος μέσα από τα μάτια ενός μπασκετμπολίστα ύψους 2 μέτρων και 18 εκατοστών!

    https://www.youtube.com/watch?v=SJ3LKBkxMZE

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles