18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Google κυκλοφορεί Android εφαρμογή για ενημέρωση σε εκδηλώσεις

    Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο Google Play μια νέα εφαρμογή από την Google με ονομασία Interactive Events, για την οποία όμως ακόμη δε γνωρίζουμε όλες τις πληροφορίες, καθώς η περιγραφή της είναι αρκετά λιτή, για την ακρίβεια μόλις μία πρόταση.

    Google Interactive Events Android app

    Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως η εφαρμογή Interactive Events απευθύνεται σε χρήστες οι οποίοι αναζητούν εκδηλώσεις, αφού με το άνοιγμα της εφαρμογής πρέπει να δοθεί ένας κωδικός ή να σκαναριστεί ένα qr code για να εισέλθουν οι χρήστες στις πληροφορίες μιας συγκεκριμένης εκδήλωσης.

    Οι πληροφορίες μιας εκδήλωσης μπορούν να περιέχουν το πλήρες πρόγραμμα (λέγεται και agenda), τους ομιλητές, διάφορες σημειώσεις, την τοποθεσία, και τέλος οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο), σύμφωνα με μία από τις εικόνες που συνοδεύουν την εφαρμογή στο Google Play.

    Τέλος, η εφαρμογή αναλαμβάνει να ειδοποιήσει τους χρήστες σχετικά με την έναρξη μιας ομιλίας που τους ενδιαφέρει, μπορεί να συγχρονιστεί με το Google Calendar, και μπορεί ακόμη να μετατρέψει αυτόματα την ώρα μιας εκδήλωσης στην τοπική ώρα ενός χρήστη.

    Μένει, λοιπόν, να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα δημιουργούνται και θα ενσωματώνονται οι εκδηλώσεις στην εφαρμογή Interactive Events, καθώς και ποιες ακόμη πληροφορίες θα φέρει η εφαρμογή, όπως για παράδειγμα τη διαθεσιμότητα και την τιμή τυχόν εισιτηρίων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles