22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Google Messenger. Νέα εφαρμογή για… Material Design στα SMS σας

    Η Google συνεχίζει να μας “βομβαρδίζει” με εφαρμογές που ακολουθούν το νέο Material Design, το οποίο η εταιρεία “υιοθετεί” σε όλα τα προϊόντα της. Νέα άφιξη ο Google Messenger, μία καινούρια εφαρμογή για Android, που θα διαχειριστεί τα SMS και τα MMS σας.

    Google Messenger

    Αν και αρκετοί έχουν ήδη μεταπηδήσει στο Hangouts της Google, μέσα από το οποίο διαχειρίζονται και τα SMS τους, η νέα εφαρμογή προσφέρει ένα περιβάλλον αποκλειστικά για τα “παραδοσιακά” γραπτά σας μηνύματα, με το πολύχρωμο Material Design να ξεχωρίζει, και προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως αρχειοθέτηση, αναζήτηση και ταχύτερο sharing. Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε μεμονωμένους αποστολείς ή να επιλέξετε ξεχωριστό ringtone για κάποιες επαφές σας κατευθείαν από το message thread, καθώς και να στέλνετε audio messages.

    Για να εκμεταλλευτείτε τα χαρακτηριστικά της νέας εφαρμογής, πρέπει να κάνετε τον Messenger την προκαθορισμένη εφαρμογή σας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η νέα εφαρμογή είναι η stock SMS/MMS app στο Android 5.0, ενώ υποστηρίζεται από συσκευές που ενσωματώνουν από το Android 4.1 ή νεότερο.

    Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles