15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Google: Μπορείς να κάνεις root στα νέα Pixel 2 χωρίς να χάσεις την εγγύηση!

    Αν και οι βελτιώσεις των κατασκευαστών στο stock firmware και στο Android γενικότερα, έχουν απομακρύνει πολλούς από το rooting, υπάρχουν χρήστες οι οποίοι θέλουν να προβούν σε μία σχετική διαδικασία στα smartphones τους. Ειδικότερα στην περίπτωση των Pixel 2, σε αυτό βοηθά αρκετά και ο ξεκλείδωτος bootloader. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις χάνεις την εγγύηση αν κάνεις root.

    pixel2

    Όμως κάτι τέτοιο δε συμβαίνει με τα νέα Pixel smartphones, όπως ανέφερε πρόσφατα το τμήμα υποστήριξης σε σχετική ερώτηση. Όπως φαίνεται και από τα screenshots που δημοσιεύθηκαν από μια συζήτηση ενός μέλους των Android Forums με την υποστήριξη, η Google θα συνεχίσει την υποστήριξη. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος ανέφερε: «Η Google δεν είναι ενάντια στο rooting. Η Google θα υποστηρίξει το smartphone σου, αρκεί να το γυρίσεις στην τελευταία σταθερή έκδοση του Android πριν το στείλεις για επισκευές στα πλαίσια της εγγύησης».

    Rooting-Pixel-2-Forums

    Πρόκειται για μια σημαντική παρέκκλιση από την πολιτική που ακολουθούν σχεδόν όλες οι εταιρείες, όπου με το rooting χάνεις την εγγύηση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles