18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nexus TV έρχεται από την Google μέσα στο 2014

    Οι πληροφορίες προέρχονται από το τεχνολογικό blog “The Information” και αναφέρουν ως πηγή έναν υπάλληλο της Google που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, η αμερικανική εταιρεία έχει “στα σκαριά” μία “Nexus TV”, μέσα στο 2014.

    nexus-tv

    Πρόκειται για μία συσκευή που τρέχει Android, μπορεί να “στριμάρει” περιεχόμενο από το Netflix, το Hulu ή το Youtube, ενώ, παράλληλα, σου επιτρέπει να παίζεις παιχνίδια. Η “Nexus TV”, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υποστηρίζει όμως live broadcast, ενώ, όσον αφορά την κυκλοφορία της, υπολογίζεται στο πρώτο μισό του 2014, με μία “επιθετική” τιμολογιακή πολιτική από την αμερικανική εταιρεία.

    Στο παρελθόν, είχαμε διαβάσει και άλλες φήμες ότι η Google ετοιμάζει ένα set-top box, σε δημοσιεύματα μεταξύ άλλων και της Wall Street Journal, ενώ φαίνεται πως ο Andy Rubin είχε πραγματοποιήσει ιδιωτικές επιδείξεις κατά τη διάρκεια της CES 2013, ενός box με Android OS και υποστήριξη Hangouts που διέθετε κάμερα και αισθητήρα κίνησης. Για να δούμε λοιπόν αν το 2014, θα είναι η χρονιά της “Nexus TV”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles