14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google Photos: Βελτιωμένος editor διαθέσιμος για Android

    Νέα αναβάθμιση από την Google στην εφαρμογή Google Photos για Android φέρνει έξυπνες προτάσεις και εύκολες στη χρήση μικροπροσαρμογές, έτσι ώστε οι φωτογραφίες σας να φαίνονται ακόμη καλύτερες.

    Το Google Photos σάς βοηθά εδώ και καιρό να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τις φωτογραφίες σας, με χρήσιμα suggestions που αφορούν το φωτισμό, την περιστροφή ή την αρχειοθέτηση μιας εικόνας καθώς την βλέπετε. Τώρα, αυτή η ιδέα εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, καθώς προστίθεται μια νέα καρτέλα (tab) απευθείας στο πρόγραμμα επεξεργασίας, χρησιμοποιώντας τη μηχανική εκμάθηση, ώστε να σας δώσει προτάσεις προσαρμοσμένες στη συγκεκριμένη φωτογραφία που επεξεργάζεστε.

    Αυτές οι προτάσεις σας βοηθούν να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα στις φωτό σας με ένα μόνο tap, εφαρμόζοντας έξυπνα χαρακτηριστικά όπως φωτεινότητα, αντίθεση και εφέ πορτρέτου. Προς το παρόν, υπάρχουν προτάσεις όπως τα Enhance και Color Pop και, τους επόμενους μήνες, θα προστεθούν ακόμη περισσότερες προτάσεις σε συσκευές Pixel για καλύτερα πορτρέτα, τοπία ή ηλιοβασιλέματα.

    Το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας διευκολύνει επιπλέον την εύρεση και την εφαρμογή περισσότερων τροποποιήσεων που αφορούν στοιχεία όπως brightness, contrast, saturation, warmth και άλλα. Με τη νέα διάταξη του προγράμματος επεξεργασίας, μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα σε όλες τις επιλογές σας για να βρείτε το εργαλείο που χρειάζεστε.

    Η Google παρουσιάζει ακόμη το Portrait Light, μια νέα δυνατότητα επεξεργασίας που έρχεται στα Pixel 4a (5G) και Pixel 5 και χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να βελτιώσει το φωτισμό σε πρόσωπα σε πορτρέτα. Η λειτουργία θα διατεθεί σε περισσότερες συσκευές Pixel σύντομα.

    Ο νέος Google Photos editor λανσάρεται σταδιακά στην εφαρμογή Google Photos σε Android.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles