22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Google Pixel 2. Έρχεται μέσα στη χρονιά και θα παραμείνει μία premium πρόταση

    Μπορεί κάποιες πληροφορίες να θέλουν την Google να πειραματίζεται πάνω σε αρκετές εκδόσεις των Pixel smartphones, μία από τις οποίες με την κωδική ονομασία Pixel 2B στοχεύει σε ανερχόμενες αγορές, ωστόσο ο Senior Vice President της Google υπεύθυνος για το κομμάτι του hardware, Rick Osterloh, σημείωσε σε συναντήσεις στο MWC 2017 ότι η εταιρεία ετοιμάζει το Pixel 2 που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 και θα παραμείνει μία premium συσκευή.

    Google Pixel

    Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει το ότι δε θα υπάρξει τελικά ένα “οικονομικό” Pixel μοντέλο, καθώς η Google θέλει να διατηρήσει τη συσκευή που έχει το brand της σε επίπεδο ναυαρχίδας, αφήνοντας τις πιο οικονομικές προτάσεις σε άλλους κατασκευαστές.

    Σύμφωνα με παλαιότερες φήμες, σημειώνουμε ότι το Pixel 2 ενδέχεται να είναι αδιάβροχο (μία δυνατότητα που δε διέθετε το παλιό Pixel), να τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 835 chip, ενώ θα έχει δυνατή κάμερα με στόχο τη βελτίωση των φωτογραφίσεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τέλος, πιστεύεται ότι θα είναι λίγο πιο ακριβό από τον προκάτοχό του (περί τα 50 δολάρια).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles