14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Google Pixel 2 και Google Pixel 2 XL. Επίσημα με οθόνες 5 & 6”, ανθεκτικά στο νερό και χωρίς υποδοχή ακουστικών

    Ο Οκτώβριος ξεκινά με ιδιαίτερα σημαντικές ανακοινώσεις smartphones από την πλευρά της Google, που μόλις παρουσίασε τα Google Pixel 2 και Google Pixel 2 XL σε σχετικό event που είχε προγραμματίσει. Πρόκειται φυσικά για τα νεότερα μέλη της οικογένειας συσκευών Pixel, η οποία αντικαθιστά την εμπειρία που τα “θρυλικά” πλέον Nexus έχουν προσφέρει στον καταναλωτή.

    google_pixel_2_pixel_2_xl_new'

    Τα ολοκαίνουρια Google Pixel 2 και Pixel 2 XL έχουν κατασκευαστεί από HTC και LG αντίστοιχα, ενώ διαφοροποιούνται σε κάποια σημεία ακόμη και στη σχεδίασή τους, όπως μπορείτε να δείτε σε κάποιες από τις φωτογραφίες.

    Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα, επισημαίνοντας αρχικά ένα στοιχείο τους που τονίζεται πολύ από τα δημοσιεύματα του τύπου, την απουσία υποδοχής ακουστικών 3.5 mm, κάτι που κάνει τη δυνατότητα σύνδεσης των αναλογικών ακουστικών σας εφικτή μόνο μέσω USB-C adapter. Και τα δύο ωστόσο, διαθέτουν εμπρόσθια στερεοφωνικά ηχεία και OLED οθόνες με “Active Edge” squeezable sides. Επιπλέον, είναι συμβατά με το πρότυπο IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

    pixel 2

    Το (HTC) Google Pixel 2 είναι μία πρόταση με οθόνη 5 ιντσών και εμφανή ωστόσο bezels σε σχέση με άλλες premium λύσεις της εποχής. Η ανάλυση της (Always-On) οθόνης είναι 1920×1080 pixels (16:9 ratio), διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 835, 4GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 64 ή 128GB, κάμερες 12,2 και 8MP, καθώς και μπαταρία 2.700mAh.

    Να σημειώσουμε ότι η νέα κάμερα των Pixel χρησιμοποιεί κάτι που η Google ονομάζει “dual-pixel sensor” και ουσιαστικά χωρίζει κάθε pixel στα δύο, προσφέροντας βελτιώσεις σε θέματα όπως το ταχύτερο auto-focus, η δυνατότητα ύπαρξης portrait mode (χωρίς να υπάρχει dual camera στη συσκευή) κ.ά. Επιπλέον, η Google κάνει διαθέσιμο το Motion Photos που καταγράφει ένα clip τριών δευτερολέπτων σχετικά με κάθε φωτό και το ενσωματώνει στο αρχείο (κάτι σαν το Live Photos των iPhone), ενώ προσφέρει και φέτος τη δυνατότητα αποθήκευσης όλων των photos και των videos που τραβάτε με τις συσκευές στην original ποιότητα στο Google Photos. Τέλος, η νέα κάμερα έχει πλέον υποστήριξη AR features.

    pixel 2 2

    Το νέο Pixel 2 φυσικά τρέχει το Android 8.0 Oreo, ενώ διαθέτει τον νέο Pixel Launcher που φέρνει την Google Search Bar δεξιά πάνω από τα πλήκτρα πλοήγησης.

    Να σημειώσουμε ότι η κατασκευή της συσκευής είναι μεταλλική, με εξαίρεση ένα glass windows στο πάνω μέρος της οπίσθιας επιφάνειάς της για καλύτερη λήψη.

    To Google Pixel 2 κοστίζει 649 δολάρια για την έκδοση των 64GB και 749 δολάρια για την έκδοση των 128GB και θα κυκλοφορήσει από τις 19 Οκτωβρίου σε τρία χρώματα: μπλε, μαύρο και λευκό.

    https://www.youtube.com/watch?v=zpLVsR8cSFo

    pixel 2 xl

    Το (LG) Google Pixel 2 XL είναι μία πρόταση με κατασκευή με μικρά bezels (σε σύγκριση με το Pixel 2) και σαφώς μεγαλύτερη σε μέγεθος. Έρχεται με 6 ιντση οθόνη P-OLED με αναλογία 18:9 ανάλυσης 2880×1440 pixels, ενώ διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 835, 4GB RAM, 64 ή 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 12,2MP και 8MP, καθώς και μπαταρία 3.520mAh. Και αυτή η πρόταση φυσικά τρέχει το Android 8.0 Oreo out of the box και διαθέτει τον νέο Pixel launcher.

    Το κόστος του Google Pixel 2 XL που θα κυκλοφορήσει σε λευκό / μαύρο χρώμα είναι 849 δολάρια για την έκδοση των 64GB και 949 δολάρια για την έκδοση των 128GB.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles