16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Google Pixel 2. Κόντρα στην τάση των καιρών, έρχεται με μεγάλα bezels (;)

    Οι επόμενες μεγάλες ανακοινώσεις στο χώρο των smartphones είναι τα Pixel 2 της Google, τα οποία έχουν προγραμματιστεί να λανσαριστούν στις 4 Οκτωβρίου.

    Υπενθίζουμε ότι ο κατασκευαστής των Pixel και Pixel XL ήταν η HTC (παρόλο που η Google το κρατούσε λίγο μυστικό, καθώς δε φαινόταν κάπου πάνω στα μοντέλα η ταϊβανέζικη εταιρεία). Τώρα ωστόσο, τα νέα Pixel 2 και Pixel 2 XL θα κατασκευαστούν από δύο ξεχωριστές εταιρείες, τις HTC και LG, αντίστοιχα. Αυτό μπορεί να εξηγεί το ότι το τελευταίο λέγεται ότι μοιάζει με το LG V30.

    Τι συμβαίνει όμως με το Pixel 2; Προστατευτικά καλύμματα οθόνης που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο δείχνουν ότι ξεφεύγει από την τάση της εποχής για bezel-less μοντέλα, διαθέτοντας αρκετά μεγάλα πλαίσια στο πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης του. Από την άλλη, η ίδια διαρροή δείχνει ένα περισσότερο …bezel-less Pixel 2 XL.

    Pixel 2 at left - Pixel 2 XL at right

    Δεν είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητα της διαρροής, έτσι κι αλλιώς όμως έχουν μείνει μόνο δύο ημέρες έως την ανακοίνωση των νέων μοντέλων, οπότε σύντομα θα γνωρίζουμε την πραγματική τους σχεδίαση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles