21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Google Pixel 7a: Έρχεται με Tensor G2 SoC, 64 MP κάμερα και συμφέρουσα τιμή

    Στο πλαίσιο του I/O 2023, η Google επιτέλους αποκάλυψε την τελευταία της προσθήκη στην οικογένεια των Pixel 7 smartphones. Το Google Pixel 7a αποτελεί μια συσκευή που έρχεται να προσφέρει μια premium mid-range εμπειρία χρήσης με sleek design και αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

    Το νέο μοντέλο διαθέτει OLED οθόνη 6.1 ιντσών με ανάλυση FHD+ και 90 Hz refresh rate. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και πλαστικό και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά σε 4 χρώματα: Charcoal, Snow, Sea και Coral. Το νέο Pixel έχει εφοδιαστεί με ένα Google Tensor G2 chipset, 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Το Tensor G2 chip εξασφαλίζει γρήγορο performance, έξυπνα χαρακτηριστικά και ενισχυμένη ασφάλεια.

    Όσον αφορά το σύστημα αισθητήρων, βρίσκουμε ένα dual rear camera system με 64 MP main sensor και ένα 13 MP ultra-wide sensor.

    Ο κύριος αισθητήρας διαθέτει optical image stabilization και εγγυάται φωτογραφίες 16 MP, συνδυάζοντας 4 pixels σε 1. Ο ultra-wide αισθητήρας απαθανατίζει εκπληκτικά τα τοπία, τη στιγμή που η μπροστινή κάμερα έρχεται με 13 MP sensor και υποστηρίζει face unlock. Το Pixel 7a μπορεί επίσης να τραβήξει videos με ανάλυση 4K και με την μπροστινή και τη rear κάμερα. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν τα χαρακτηριστικά Super Res Zoom, Long Exposure και Magic Eraser.

    Το νέο smartphone από τη Google έχει μπαταρία 4,385 mAh που διαρκεί για περισσότερο από ένα 24ωρο με μία μόνο φόρτιση. Υποστηρίζει 18W fast charging και 7.5W wireless charging. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή μαθαίνει τα μοτίβα χρήσης του χρήστη, βελτιώνοντας ανάλογα τη ζωή της μπαταρίας. Το Pixel 7a τρέχει με Android 13, με 3 χρόνια εξασφαλισμένων updates. Τέλος, διαθέτει μερικά exclusive software features, όπως τα Live Translate, Hold for Me και Call Screen. Η τιμή του ανέρχεται στα 499 δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    COSMOTE CHRONOS: Η πρωτοποριακή εφαρμογή που «ζωντανεύει» την Ακρόπολη (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles