20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Google Pixel Watch: Φινέτσα και υψηλή τεχνολογία στο maximum!

    Οι πρώτες φήμες είχαν σκάσει εδώ κι έναν χρόνο σχετικά με το νέο ρολόι της Google και επιτέλους ύστερα από πολλές αντικρουόμενες πληροφίες και απόψεις είναι εδώ, το Pixel Watch παρουσιάστηκε με Wear OS 3.5, αν και αυτή η έκδοση σπάνια εμφανίζεται χωρίς το skin One UI Watch της Samsung. Το Pixel Watch είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές – Wi-Fi και LTE – αλλά μόνο ένα μέγεθος 41 mm. Τουλάχιστον παίρνετε μια μικρή και μια μεγάλη έκδοση λουριού στο κουτί.

    Στα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του να αναφερθεί πως το ρολόι είναι εξοπλισμένο με μια μικρή οθόνη 1,2 ιντσών, η οποία φτάνει τα 1.000 nits φωτεινότητας για ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους και διαθέτει λειτουργία Always-On. Το Gorilla Glass 5 που καλύπτει το ρολόι έχει σχήμα θόλου και ένα μόνο φυσικό κουμπί στο πλάι. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, επομένως θα πρέπει να είναι αρκετά ανθεκτικό. Το Pixel Watch διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών στο κάτω μέρος καθώς και αισθητήρα ECG για πιο λεπτομερείς μετρήσεις της καρδιάς.Η Google αξιοποίησε την τεχνογνωσία της ομάδας Fitbit για να αναπτύξει πιο ακριβείς αλγόριθμους για την παρακολούθηση της συνολικής υγείας – το ρολόι μπορεί ακόμη και να σας πει πότε θα ήταν καλύτερο να ξεκουραστείτε και να αναρρώσετε.

    Μπορείτε επίσης να πάρετε αυτό το ρολόι κολυμπώντας αφού φέρει αντοχή στο νερό 5ATM (αυτό που βλέπετε συχνά ως “50m”). Αντί για ένα προσαρμοσμένο chip όπως στα τηλέφωνα, η Google επέλεξε ένα τυπικό Exynos 9110, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί στα ρολόγια Galaxy ήδη από το 2018. Έχει συνδυαστεί με αξιοπρεπή 2 GB μνήμη RAM και η Google πιστεύει ότι η μπαταρία είναι αρκετή για να διαρκέσει 24 ώρες. Όπως ήδη αναφέραμε, υπάρχει μια έκδοση LTE αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ρολόι χωρίς τηλέφωνο. Διαφορετικά, θα έχετε τη συνήθη συνδεσιμότητα Wi-Fi (2,4 GHz) και Bluetooth (5,0), καθώς και NFC για το Google Pay (ή άλλες υπηρεσίες πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου).

    Στην Ευρώπη, το Pixel Watch (Wi-Fi) θα σας κοστίσει 350$/380€, ενώ η επιλογή LTE μπορεί να γίνει δική σας με 400$/430€. Μπορείτε ακόμη και να το έχετε δωρεάν, αν προ-παραγγείλετε ένα Pixel 7 Pro. Παρεμπιπτόντως, το Pixel Watch συνοδεύεται από 6 δωρεάν μήνες Fitbit Premium )+3 μήνες YouTube Premium). Εν πάση περιπτώσει, έχετε ένα λουρί σιλικόνης “Active” στο κουτί, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε άλλα χρώματα και άλλα στυλ λουριών για να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ρολογιού σας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν υφαντά λουράκια καθώς και μεταλλικές και δερμάτινες ζώνες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles