18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Google+ για Android αποκτά 9 νέες λειτουργίες με σημαντικότερη το Auto Awesome Stories!

    Το Google+ διαθέτει μέσα στις επόμενες ώρες ένα update για την έκδοση 4.4 της Android εφαρμογής του, φέρνοντας 9 νέες λειτουργίες, σύμφωνα με τον Dave Besbris, εργαζόμενο της Google, αλλά και μερικές αλλαγές στην εμφάνιση.

    Google Plus for Android v4.4

    Ξεκινώντας με τις αλλαγές στην εμφάνιση, το κόκκινο χρώμα του Google+ κάνει την εμφάνιση του στην πάνω μπάρα της εφαρμογής, η οποία κρύβεται όσο ο χρήστης κάνει scrolling, το νέο μενού ανοίγει πλέον σε ολόκληρη την οθόνη και κάνει την πλοήγηση ευκολότερη, η μπάρα δημοσιεύσεων στο κάτω μέρος αντικαθίσταται από το εικονίδιο ενός μολυβιού για το άνοιγμα του πλαισίου δημοσίευσης, και τέλος οι συνολικές προβολές προφίλ και σελίδων γίνονται διαθέσιμες μέσω Android.

    Google Plus Auto Awesome Stories

    Από τις νέες λειτουργίες ξεχωρίζει σίγουρα το Auto Awesome Stories, το οποίο συνδυάζει φωτογραφίες, βίντεο και τοποθεσίες τις οποίες έχει επισκεφθεί ο χρήστης, ώστε να δημιουργήσει ταξιδιωτικές περιγραφές. Δείτε ένα παράδειγμα. Επίσης, η λειτουργία Auto Awesome Movies γίνεται διαθέσιμη σε Android, iOS και web, δημιουργώντας βίντεο από το περιεχόμενο του χρήστη. Και οι δύο προηγούμενες λειτουργίες λειτουργούν αυτόματα και το νέο περιεχόμενο εμφανίζεται μέσω της επιλογής Auto Awesome.

    Στις νέες λειτουργίες συγκαταλέγονται επίσης οι Motion και Mix, οι οποίες προηγουμένως ήταν αυτόματες μέσω του Auto Awesome, ενώ τώρα οι χρήστες μπορούν να τις επιλέξουν και να τις χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν, δημιουργώντας κινούμενες εικόνες (gif).

    Τέλος, οι βιβλιοθήκες εικόνων απέκτησαν ακόμη μεγαλύτερο μέγεθος για ανέβασμα πολλών περισσότερων (χιλιάδων) φωτογραφιών και η πλοήγηση βάσει ημερομηνίας στις φωτογραφίες είναι πλέον εφικτή!

    Για αναλυτικότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Social Media Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles