18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Project Fi. Η Google γίνεται MVNO και λανσάρει υπηρεσίες κινητής

    Οι φήμες αποδείχθηκαν αληθινές, έτσι η Google ανακοίνωσε επίσημα το λανσάρισμα υπηρεσιών κινητής ως MVNO στις ΗΠΑ. Η εταιρεία αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του Project Fi, όπως ονομάζεται, στη νέα σελίδα fi.google.com.

    google project fi

    Η Google συνεργάζεται με δύο κορυφαία δίκτυα κινητής στις ΗΠΑ, τις Sprint και T-Mobile, με στόχο να εξασφαλίσει στους πελάτες της το καλύτερο δίκτυο παντού.

    Ανάλογα με το πού βρίσκεται κάθε συνδρομητής μπορείτε να συνδεθεί είτε σε Wi-Fi είτε στα LTE δίκτυα των δύο συνεργατών και να πραγματοποιεί κλήσεις ή να στέλνει μηνύματα, αξιόπιστα και απροβλημάτιστα, με τη μετάβαση μεταξύ LTE και Wi-Fi να γίνεται χωρίς διακοπές. Η εταιρεία σημειώνει ότι χρησιμοποιεί πάνω από 1 εκατ. δωρεάν Wi-Fi δίκτυα τα οποία έχει ελέγξει ως αξιόπιστα, ενώ φυσικά εξασφαλίζει την ασφάλεια των επικοινωνιών μέσω encryption.

    project fi

    Το βασικό πακέτο των υπηρεσιών της Google κοστίζει 20 δολάρια το μήνα και περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία, μηνύματα, Wi-Fi tethering και διεθνής κάλυψη σε πάνω από 120 χώρες. Επιπλέον, η εταιρεία χρεώνει τους συνδρομητές 10 δολάρια για κάθε 1GB cellular data που θα χρησιμοποιήσουν, σημειώνοντας ωστόσο πως… επιστρέφει το ποσό για τα data που δε θα χρησιμοποιηθούν στο τέλος του μήνα.

    Όσοι επιθυμούν να είναι στους πρώτους συνδρομητές (φυσικά στις ΗΠΑ) δεν έχουν παρά να ζητήσουν invitation στο site του Project Fi, το οποίο υποστηρίζεται προς το παρόν μόνο από το Nexus 6 της Google και της Motorola.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles