13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    GoPro Hero 6 Black. Ανακοινώθηκε με υποστήριξη 4K video στα 60 fps

    H GoPro Hero 6 Black είχε διαρρεύσει πριν λίγες ημέρες και να που τώρα η εταιρεία την κάνει επίσημη σε event στο San Francisco. Πρόκειται για μία πρόταση που μπορεί να καταγράψει 4K video στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

    GoPro Hero 6 Black

    Η νέα action camera της εταιρείας που καθιέρωσε τις σχετικές προτάσεις, της GoPro δηλαδή, είναι αδιάβροχη σε έως και 10 μέτρα χωρίς να χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμό, με παρόμοιο εξωτερικό σχεδιασμό με την προκάτοχό της, Hero 5, ενώ πέρα από την δυνατότητα καταγραφής 4K video στα 60fps, η κάμερα διαθέτει συνολικά καλύτερη ποιότητα εικόνας και βελτιωμένη ταχύτητα χάρη στο ολοκαίνουριο chip GP1.

    Η GoPro Hero 6 Black μπορεί να τραβήξει ακόμη video 2.7K στα 120 fps και 1080p στα 240 fps. Οι χρήστες μπορούν επίσης να λάβουν video σε standard frame rate (24 και 30 fps). Η Hero 6 Black υποστηρίζει 5GHz Wi-Fi, έτσι μπορείτε να μεταφέρετε υλικό σε μία φορητή συσκευή τρεις φορές πιο γρήγορα, αλλά και υποστήριξη Bluetooth ώστε να την ελέγχετε εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας εγκαθιστώντας τη δωρεάν GoPro App. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει τις περιπέτειές σας σε QuikStories ώστε να φτάνουν απευθείας στο smartphone σας. Μπορεί ακόμη να τραβήξει φωτογραφίες 12MP σε JPG ή RAW, ενώ διαθέτει LCD οθόνη αφής 2 ιντσών με επιλογές φωνητικού ελέγχου αλλά και υποστήριξη GPS.

    Το κόστος της GoPro Hero 6 Black στην ελληνική αγορά φτάνει τα 569,99 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles