22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Gotham Knights: Δείτε τι σύστημα χρειάζεστε για να το τρέξετε σε PC!

    Μπορεί να έχουν υπάρξει έντονες συζητήσεις και μπόλικη γκρίνια στις τάξεις των gamers, αναφορικά με το performance του Gotham Knights στις κονσόλες (δεν θα μπορεί να τρέξει στα 60 fps όπως έγινε γνωστό και από τους developers του παιχνιδιού), παρόλα αυτά τα 60 fps δεν θα είναι όνειρο απατηλό στα PC, όπου και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Gotham Knights στις 21 Οκτωβρίου. Και επειδή βρισκόμαστε μια ανάσα από το release του παιχνιδιού, η εταιρεία ανάπτυξης Warner Bros Montreal ανέβασε τα minimum system requirements για το συγκεκριμένο open-world action / adventure game, το οποίο θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά games της φετινής χρονιάς.

    Έτσι λοιπόν εάν ανήκετε στην PC Master race και θέλετε να απολαύσετε το Gotham Knights στο gaming PC σας, τότε θα χρειαστείτε:

    • Operating system: Windows 10 64-bit
    • CPU: Intel Core i5-9600K ή Ryzen 5 3600
    • RAM: 8GB
    • GPU: GeForce GTX 1660 Ti ή Radeon RX 590
    • Storage: 45GB

    Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω και με βάση τα όσα έχουν αναφερθεί σε σχετικά forums, ο στόχος των 60 fps σε ανάλυση 1080p, δεν θα είναι ανέφικτος σε ένα σχετικά παλιό PC με τα low-settings ενεργοποιημένα. Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι αρκετοί από εσάς μετράτε και τα… δευτερόλεπτα για το release του, δεν έχετε παρά να απολαύσετε το παρακάτω launch trailer, το οποίο θα σας ανοίξει την όρεξη για τα καλά… 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles